Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Zorgcoördinator somatiek Kempenhof 25 - 32 uur vacature

Zorg/ Verpleging Valkenswaard 1623 keren bekeken
Vacature omschrijving

Per 1 juli 2018 zoeken wij een enthousiaste medewerker voor 32 uren per week volgens wisselend rooster.

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte g noemen we dat. Daarom doet Valkenhof er alles aan om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Samen werken wij hard aan zorg met een ’n zachte g.

Dit houdt je werk in

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, aansturen en uitvoeren van zorg volgens opgestelde zorgplannen en draag zorg voor continuïteit hiervan.
Je evalueert met de cliënt, of diens cliëntensysteem, het zorgplan en bent verantwoordelijk voor de bijstelling hiervan.
Je bent het aanspreekpunt voor de cliënt, de basisteamleden en behandelaars.
Je neemt deel aan cliëntgerichte overlegvormen op multidisciplinair niveau.
Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van kwaliteit van zorg in het team.
Het verpleeghuis Taxandria beschikt over 140 plaatsen voor dementerende ouderen waarvan 10 plaatsen Korsakov.

Dit verwachten we van jou

Je hebt een diploma niveau Verzorgende IG niveau 3 met EVV en je bent bereid om een module AB (Welzijn) te volgen om je functie geheel tot zijn recht te laten komen. De cliënt staat voor jou centraal. Je bent gericht op kwaliteit, leergierig en bent in staat om goed samen te werken. Je bent BHV-geschoold (pré). 

Dit krijg je van ons
Een afwisselende en uitdagende baan in een gastvrije, gemoedelijke en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een gedreven, zelfsturend team met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten.