Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Werkvoorbereider Preventief Onderhoud 33 - 40+ uur vacature

Techniek Son en Breugel 1413 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Son, onderdeel van Van Loon Group en gevestigd op Ekkersrijt, is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. We zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 9 locaties in Nederland heeft Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. De locatie in Son is in gebruik genomen in 2017 en gebouwd volgens de modernste normen qua duurzaamheid. Voor Van Loon Son zoeken wij een:

 

Werkvoorbereider Preventief Onderhoud

 

De Functie

In de functie van Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren, optimaliseren en plannen van het preventief onderhoud. Ook ben je verantwoordelijk voor het contract- en systeembeheer. Verder bestaan je taken uit:

 • Planning, en opvolging van het preventief onderhoud op de locatie van Van Loon in Son overeenkomstig de onderhoudsconcepten.
 • Afstemming met leveranciers en externe onderhoudspartijen over preventief onderhoud en het onderhouden van contacten.
 • Beheer onderhoudsadministratie in Ultimo.
 • Voorstellen doen ter verbetering en het implementeren van verbeteringen van het onderhoudsplan.
 • Opzetten van werk- en onderhoudsinstructies.
 • Verantwoordelijk voor het plannen van alle verplichte keuringen van installaties
 • Vervangen van collega’s Magazijnbeheerder en Maintenance Engineer bij afwezigheid.

 

Jouw profiel

Wij zijn opzoek naar een resultaat- en oplossingsgerichte werkvoorbereider. Je bent in staat om goed samen te werken en communiceert duidelijk. Ook kun je prioriteiten stellen, ben je flexibel en heb je een analytisch denk vermogen en kan je goed zelfstandig werken. Verder heb je:

 • Een technische opleiding op MBO niveau.
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie zoals werkvoorbereider / coördinator onderhoud / onderhoudsmonteur
 • Ervaring met het werken met Maintenance Management systemen, bij voorkeur Ultimo
 • Ervaring met het werken met Word en Excel

 

Jij en Van Loon Group

Lijkt het jou leuk om samen met een groeiende organisatie te mogen werken? Dan bieden wij jou een uitdagende baan met groeimogelijkheden. Ook bieden we je een prima salaris en toeslagen conform CAO. Wij hebben uitstekende secundaire voorwaarden zoals pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit en een gratis sportabonnement. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij kunt blijven ontwikkelen hebben wij de van Loon Campus. Hier bieden wij jou de mogelijkheid om je door middel van opleiding en training verder te ontwikkelen.