Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Werkvoorbereider Plaatwerk 33 - 40+ uur vacature

Techniek Riethoven 3150 keren bekeken
Vacature omschrijving


“Aan het roer staan om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen laten vervaardigen.”

Werkvoorbereider Plaatwerk (fulltime)

Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Om de sterke groei in goede banen te leiden, zoeken we een werkvoorbereider plaatwerk die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met ons team van 50 medewerkers, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec. 

Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen op je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken….

Iemand die de verantwoordelijk neemt voor de werkvoorbereiding van hoogwaardige producten. Die samen met verkoop zoekt naar de optimale oplossing voor de klant en om het te kunnen produceren. Die de verkooporders omzet in productieopdrachten met alle daarbij behorende informatie, onder andere laser- en pons programma’s, tekeningen en productiemethodieken. Die ervoor zorgt dat daarmee productie de producten efficiënt en conform de gestelde eisen en binnen de door jou opgestelde planning kan realiseren. Je bent de contactpersoon voor de klant voor technische vragen en levertijden. Die het meedenken over de maakbaarheid, efficiëntere en kwalitatieve verbeteringen als zijn tweede natuur ziet.

Ben jij iemand die:

  • In het bezit is MBO+/HBO werktuigbouwkunde diploma;
  • Die enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie heeft;
  • Een uitgebreide kennis en ervaring heeft met fijn plaatwerk en de processen;
  • Ervaring heeft met tekenen in een Cad systeem (Hicad is een pré)
  • Die ervaring heeft met een ERP systeem en programmeren van lasersnijmachines
  • Jij bent: resultaatgericht, creatief, proactief en doorzettingsvermogen heeft.

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied;
  • Je ontvangt een marktconform salaris wat hoort bij de verantwoordelijkheid van de functie en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO metaalbewerkingsbedrijf.
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Spreekt je dit aan?
Als de vacature je aanspreekt en je de vragen met een ”ja “ meent te kunnen beantwoorden, nodigen we je uit om te solliciteren. We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien.