Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Werkvoorbereider met leidinggevende capaciteiten in Middden-Limburg 33 - 40+ uur vacature

Techniek Boxtel 809 keren bekeken
Vacature omschrijving

Per direct zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider met leidinggevende capaciteiten. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste productiewijze, prijsstelling, planning en inkoop. Je bent de spil tussen de afdelingen verkoop en productie en geeft leiding aan een team van Monteurs en Lassers, variërend van aantal tussen 5 en 20 personen.  Is Werkvoorbereiding jouw passie? Ben jij sterk in het managen van projecten? Weet jij overzicht in een hectische omgeving te houden?  Ben jij een de leidinggevende die we zoeken? Lees dan snel verder. 
 
Als Werkvoorbereider geef je aan wat de optimale productiemethode is. Je bepaalt in samenwerking met de klant de planning en werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden voor projecten (variërend van constructiebouw tot machinebouw). Je stelt de kostprijzen vast en geeft dit door aan de afdeling verkoop. Je bewaakt de voortgang en kosten van een project en denkt mee over een mogelijke bijsturing van de werkzaamheden. Jij neemt actief deel aan o.a. diverse bouwvergaderingen of andere projectgroepen.

Als Leidinggevende bepaal jij de inzet van de Monteurs en Lassers die namens de opdrachtgever ook op de locatie aanwezig zijn. Dagelijks stem je af wat er gedaan moet worden, hoever iedereen is met zijn taken en beslis jij de prioritering van de opdrachten die er liggen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie, worden de volgende voorwaarden gesteld:

• Een afgeronde technische opleiding op MBO/HBO niveau, richting Werktuigbouwkunde of Bouwkunde;
• Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring;
• Ervaring in het aansturen en coachen van een team en staat stevig in je schoenen;
• Je bent in staat complete productcalculaties op te zetten, projecten voor te bereiden en te volgen;
• Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en een organisatietalent;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Een flexibele werkhouding;
• Af en toe werken in het weekend is voor jouw geen bezwaar. Dit kan bij extreme drukte, extra werken om een deadline te kunnen halen, of omdat de situatie daarom vraagt. In de regel is het eerder een uitzondering dan een regelmatig terugkerende situatie.

Onze opdrachtgever biedt een fulltime functie aan voor een vaste dienstbetrekking. In principe werk je 40 uur per week in dagdienst. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden zoals een salaris conform de CAO Metaalbewerkingsbedrijven, 25 verlofdagen, 13 ADV dagen, een tegemoetkoming in de reiskosten, zijn er mogelijkheden voldoende om je te ontwikkelen middels opleidingen en cursussen.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in constructiewerk en robotlassen en maakt onderdeel uit van een grote organisatie met meerdere locaties in het land.

Voor vragen kan je ons bereiken via boxtel@startpeople.nl of bel naar 0411-684282. Je kan vragen naar Marcel Heukers.