Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Voorman Montageploeg Kunststof Installaties 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veghel 993 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voorman MontageploegKunststof installaties
 
Functieomschrijving
Als Voorman Montageploeg is je primaire verantwoordelijkheid het aansturen van montageploegen die voor Askové/AZ de in de eigen fabriek gebouwde installaties bij de eindklant gaat installeren, bijbehorende installatiecomponenten plaatst en aansluit, verbindende leidingsystemen plaatst en uiteindelijk de installatie bedrijfsklaar oplevert. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit in samenwerking met de projectleider.
Van belang is dat je ervaring hebt met het aansturen van montageploegen en met technische installatieprojecten. Je stuurt montageploegen aan en zet ze efficiënt aan het werk en je geeft als meewerkend voorman het goede voorbeeld.
Je bent met de projectleider de liaison tussen de klant en Askové/AZ op de klantlocatie. Je z
orgt voor de benodigde afstemming met de klant en andere onderaannemers. Je stelt zeker dat activiteiten uitgevoerd worden volgens planning en binnen de daarvoor beschikbaar gestelde uren. Je zorgt voor de juiste kwaliteit van de werkzaamheden en het eindproduct, en voor het naleven van de geldende richtlijnen, procedures en instructies.

Functie-eisen

  • MTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Organisatorische en leidinggevende capaciteiten
  • Kennis en ervaring met thermoplastische lastechnieken
  • Bereidheid –indien nodig– te overnachten op projectlocatie (soms buitenland)
  • Bereidheid tot het volgen van cursussen (verwerking van kunststoffen, Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL))

Competenties

  • Zelfstandig en hands-on
  • Nieuwsgierig en zelflerend
  • Teamwerker en flexibel
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Klantgericht/relatiegericht

Bedrijfsprofiel Askové/AZ
 
Askové/AZ ontwerpt, fabriceert en installeert technisch hoogwaardige apparatuur van kunststof op klantspecificatie, zoals gaswasinstallaties, kunststof opslagtanks en doseerinstallaties, leidingsystemen en speciale componenten. Ook voert het bedrijf de montage, service en het onderhoud hiervan uit. Bij Askové/AZ ligt de nadruk op het oplossen van probleemstellingen van klanten: zowel mechanisch als besturingstechnisch als procestechnologisch. Van concept tot realisatie.
Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan de eisen schroom dan niet om ons je cv toe te sturen. Wij nemen alle aanmeldingen serieus en uiteraard kun je ervan op aan dat wij uiterst vertrouwelijk met je toegezonden informatie zullen omgaan; email: askove@askove.com
Askové Kunststof Industrie, Leeuwenhoeckweg 3, 5466 AL  Veghel