Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vliegtuigtechnicus / Monteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Helmond 432 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je op een feestje dat je doet?
"Ik werk aan onderdelen van toonaangevende militaire vliegtuigen en helikopters waaronder Joint Strike Fighters, Apache gevechtshelikopters en F-16 straaljagers!"

Wat doe je nu echt?
Droomde jij als kind ook van snelle vliegtuigen  zoals een F-16, of F35 (JSF) of van een gevechtshelikopter zoals de Apache? Voor iemand met een afgeronde opleiding Mechatronica niveau 4 kunnen wij deze droom verwezenlijken!

Als technicus ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud (Maintenance) én revisie (Overhaul) aan diverse systemen zoals landingsgestellen of vliegdek haakarmen. De systemen worden gedemonteerd, schoongemaakt en opnieuw geassembleerd. Je werkt aan de hand van technische handleidingen, procedures en voorschriften en uiteraard documenteer je de handelingen in logboeken en documenten. De documentatie gaat, samen met 'jouw' product naar de klanten en toezichthoudende instanties.

De techniek achter deze producten is veelzijdig met elementen zoals hydrauliek, pneumatiek en uiteraard wordt alles d.m.v. software geregeld. Het afstellen van deze complexen vergt vakmanschap en training.

Wat vragen wij?
Deze hele specifieke functie van Maintenance, Repair & Test Technician is een hele aantrekkelijk functie voor kandidaten met minimaal een niveau 3 opleiding richting mechatronica, Heb je deze opleiding gevolgd bij defensie dan ben je méér dan welkom!

Wij vragen van jou:

  • Minimaal en afgeronde MBO niveau 3 opleiding richting mechatronica, luchtvaart en/of luchtvaartervaring is een pré
  • Je beheerst de vaktechnische, Engelse taal en je bent in staat om manuals of voorschriften in het Engels te lezen en te begrijpen

Voor het perfect uitvoeren van de functie ben je ook:

  • Iemand die 'werk ziet liggen' en zonder dat iemand het hoeft te vertellen weet dat alles binnen de gestelde tijden klaar moet zijn
  • Kwaliteitsbewust
  • Iemand die sociaal is en goed in groepsverband kan werken
  • Gestructureerd én nauwkeurig kan werken

Wat bieden wij?
Naast de mogelijkheid om te werken met supergave producten bij een internationaal top bedrijf krijg je ook persoonlijk afgestemde trainingen en cursussen aangeboden waardoor je nog beter in je vak kan worden! Deze werkgever is namelijk winnaar van de BB Apprenticeship Awards waardoor zij garant staan voor kwaliteitsscholing.
Blijk jij de kandidaat te zijn waar we naar zoeken? Dan krijg je een jaarcontract aangeboden die, bij goed functioneren, wordt omgezet naar een vast contract bij onze opdrachtgever.
Daarnaast krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een pensioenregeling vanaf de éérste werkdag en genoeg vrije dagen waardoor je een goede werk/privé balans zal hebben!

Waar kom je te werken?
De naam van onze opdrachtgever en jouw toekomstige werkgever is een sterk merk dat is ontstaan in de tijd dat vliegen en vliegtuigen nog in de kinderschoenen stond. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een eersteklas specialist in het ontwerp, de ontwikkeling en productie van lichtgewicht constructies, modules en landingsgestellen voor de luchtvaart- en defensie-industrie. Het bedrijf heeft diverse disciplines en wereldwijde productielocaties.
De vestiging in Helmond, waar je te werk zal gaan, focust zich met passie op het gebied van landingsgestellen en alle andere aanverwante producten. 


Dus wil jij met jouw werkzaamheden een belangrijke bijdrage leveren om top-of-the-shelf eindproducten neer te zetten? Solliciteer dan snel op deze uitdagende vacature!