Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Verzorgende IG 17 - 24 uur vacature

Zorg/ Verpleging Valkenswaard 1031 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke baan als verzorgende, dan verwelkomen wij je graag!

Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte G noemen we dat. Daarom doet Valkenhof er alles aan om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s.

Jouw werk is uitdagend
Als verzorgende werk je in een dynamische omgeving waar elke dag anders is.


“Het werken in de zorg is echt teamwerk. Je werkt samen met je team, disciplines, familie en de cliënt aan het verlenen van passende en cliëntgerichte zorg. Elk mens is immers anders, met verschillende behoeftes. De werkdruk is soms hoog en dat vereist passie omdat je zo goed mogelijke zorg wilt verlenen. 
Het belangrijkste is dat je de cliënt net dat beetje meer geeft zodat ze het gevoel hebben dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze er toe doen. Warme zorg geven vanuit je gevoel en altijd handelen vanuit het oogpunt zoals je zelf verzorgd zou willen worden.“ (Verzorgende Jorien Jorritsma)


Jij bent professioneel en betrokken
Als Verzorgende IG weet je als geen ander wat er van je verwacht wordt.Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of soortgelijk diploma. Onze cliënten kunnen op jou rekenen voor professionele verzorging en begeleiding op een persoonlijke en betrokken manier. De professionele aanpak maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor onze cliënten.

Je weet mantelzorgers en familie optimaal te betrekken bij de zorg en de begeleiding van onze cliënten. Leerlingen en stagiaires weten je te vinden voor vragen en goede begeleiding en raken door jou enthousiast over het vak, onze cliënten en Valkenhof. Je collega’s zijn blij met jouw luisterend oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen.  

Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken
- Een vast dienstverband
- Een groep bewoners die niet kunnen wachten op jouw komst
- Diverse ontwikkelmogelijkheden waaronder 120 cursussen van Good Habitz
- Een team van collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten
- Een salaris op basis CAO VVT conform FWG 35


Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 14 januari 2020 via https://www.valkenhof.nl/werken-bij/ 
Vragen? Bel Carol van Iperen 040-2014035 of mail naar
vacature@valkenhof.org

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig.

Kijk op www.valkenhof.nl of mail naar werving@valkenhof.org