Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Verzorgende IG 17 - 24 uur vacature

Zorg/ Verpleging Valkenswaard 1737 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste medewerker voor 16 tot 24 uren per week
Zorg voor de oude dag waar je zelf gelukkig van wordt! Zorg met ’n zachte g noemen we dat. Daarom doet Valkenhof er alles aan om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Wij zijn trots op de zorg die onze collega’s leveren en snappen dat die kwaliteit ook begint bij onze collega’s. Samen werken wij hard aan zorg met een ’n zachte g.
 
De Vlasgaard
De Vlasgaard is een locatie in een groene omgeving waar wonen en welzijn centraal staan. Op De Vlasgaard afdeling 0/1 wonen bewoners alleen of met partner (echtparen) in een appartement. Zij ontvangen somatische zorg en/of psychogeriatrische begeleiding volgens indicatie (ZZP 4, ZZP 5, ZPP 6) of wijkgerichte zorg. Aanvullend kunnen cliënten  ook naar eigen behoefte extra zorg (verzorging/verpleging) inkopen. De Vlasgaard grenst aan een andere locatie van Valkenhof, genaamd Taxandria. Bewoners van zowel locatie Taxandria als locatie de Vlasgaard kunnen gebruik maken van de prachtige beleeftuin die zich rondom de gebouwen bevindt. Bewoners kunnen daarnaast gebruik maken van het grote aanbod aan activiteiten op de locatie.
 
Dit houdt je werk in:
Als verzorgende op De Vlasgaard werk je in een dynamische intramurale omgeving waar wijkgerichte zorg gegeven wordt. Je verzorgt bewoners met complexe zorgvragen. Omdat je te maken hebt met een diverse bewonersgroep biedt deze functie je uitdaging. Je verzorgt bewoners met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen waarbij participatie en sociale zelfredzaamheid centraal staan. Onze bewoners kunnen op jou rekenen voor professionele verzorging op een persoonlijke en betrokken manier. Bij complexe zorgproblemen weet jij adequaat te handelen waarbij je focus hebt op een goede voortgang, kwaliteit en continuïteit van zorgverlening. Onze bewoners voelen zich veilig bij jou. De huiselijke sfeer maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor onze bewoners. Collegiaal, enthousiast en flexibel zijn kenmerkend voor jou. Je weet mantelzorgers en familie optimaal te betrekken bij de zorg en het welzijn van onze bewoners en geeft voorlichting. Leerlingen en stagiaires weten je te vinden voor vragen en goede begeleiding en raken door jou enthousiast over het vak, onze bewoners en Valkenhof. Je collega’s zijn blij met jouw luisterende oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen.   
 
Dit verwachten wij van jou:
Je bent in het bezit van een diploma niveau 3 verzorgende IG of soortgelijk diploma. Je bent leergiering, gericht op kwaliteit en hebt een sterk inlevingsvermogen.
 
Dit krijg je van ons:
Een afwisselende en uitdagende baan in een gastvrije, gemoedelijke en leerzame omgeving. Je maakt deel uit van een gedreven, zelfsturend team met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten. Naast een pakket van goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij je diverse ontwikkelmogelijkheden en  een salaris conform CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) FWG 35.