Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Verzorgende (Flexpool Woonzorgcentra Asten / Mierlo / Someren / Nuenen) N.o.t.k. vacature

Zorg/ Verpleging Helmond 2108 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb je altijd al eens willen kennis maken met andere doelgroepen en werkplekken? Meer inspraak in waar, wanneer en hoeveel uren jij wilt werken? Wil je maar een paar uurtjes werken omdat je een gezin hebt, of omdat dat het beste combineert met je privéleven? Of ben je juist op zoek naar veel afwisseling en uitdaging?

Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij horen graag jouw wensen en maken deze graag samen met je waar.

Wat ga je doen? 
Je verzorgt en begeleidt cliënten met de algemeen dagelijkse levensbehoeften (ADL) en verricht verpleegtechnische handelingen op basis van de afspraken in het elektronisch cliënten dossier (ECD).
Je hebt oog en oor voor het welzijn van de cliënt en draagt de visie van Savant uit; kwaliteit van zorg staat hoog in het vaandel bij jou.
Jij bent samen met je flex-collega’s zeer belangrijk voor de organisatie!

Hoe werkt het?
Je ontvangt de openstaande diensten die er zijn vanwege ziekte, vakantie of een openstaande vacature en je bepaalt zelf op welke diensten je inschrijft. Je kunt zelfs een maand vooruit je diensten inplannen. Wil je graag langere tijd binnen een locatie of team werkzaam zijn is dat uiteraard ook mogelijk.

Wie ben jij? 
Je bent een betrokken deskundige in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3.

Je bent vooral leergierig en nieuwsgierig. Je bent enthousiast, pro actief, integer en klantgericht. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken. Je hebt een positieve kijk op gezondheid, je denkt in mogelijkheden en kansen.

Je ziet tips en tops van en voor jouw nieuwe werkomgevingen en geeft hierover feedback aan collega's.

Wat biedt Savant jou? 

  •  De mogelijkheid om binnen onze organisatie rond te kijken en werkervaring op te doen binnen verschillende doelgroepen;
  • Flexibiliteit en vrijheid in het aantal uren dat je werkt;
  • Bevlogen collega’s die het welzijn van de cliënt op de eerste plaats hebben staan;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen via scholing (denk bijvoorbeeld aan trainingen en workshops in het kader van persoonlijke ontwikkeling of om duurzaam inzetbaar te blijven);
  • Daarnaast bieden we e-learning om je bekwaamheden actueel te houden.
  • Professionele begeleiding vanuit een open, dynamische en klantgerichte organisatie.

Wat worden je arbeidsvoorwaarden? 
Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
Je contracturen worden in overleg vastgesteld, eventueel extra werken boven je contracturen is mogelijk. Zowel oproep als vaste uren is mogelijk. Je salaris wordt ingeschaald in salarisschaal FWG 35 (CAO VVT).

Heb je interesse? 
Solliciteer dan direct via onderstaande button! Geef daarbij beknopt en helder aan waarom deze baan precies bij je past.

Wil je meer informatie of wil je eerst een keer meelopen? Neem dan contact op met Susan Nooijen of Helmie Dekker (Planner flexbureau), telefoonnummer 0492 – 572 111.

Savant Zorg is een grote, gecertificeerde zorgaanbieder in de regio Zuidoost-Brabant die bekend staat als een betrouwbare, verbindende en vooruitstrevende organisatie. We leveren een breed pakket aan diensten voor zorg, wonen en welzijn in de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren. Zowel bij de mensen thuis als in onze moderne woonzorg- en ontmoetingscentra.