Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Verspaningstechnoloog / Gereedschapstechnoloog verspaning 33 - 40+ uur vacature

Techniek Wintelre 1126 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wilting is meer dan 30 jaar actief in de productie van hoogwaardige fijnmechanisch onderdelen, (sub)assemblages en samengestelde onderdelen. Wilting werkt voor de hightech industrie, zoals semiconductors, lucht- en ruimtevaart, voedselverwerking en/of onderzoek. Onze toonaangevende klanten zijn wereldwijd actief.
Bij Wilting werken we aan producten die er toe doen. We beschikken over een modern machinepark (zowel 3-assig frezen, 5-assig frezen als draai-frezen) waarin we continue investeren.

Voor onze locatie in Wintelre zoeken wij:
 
Verspaningstechnoloog /
Gereedschaptechnoloog Verspaning (m/v)

 
Als technoloog werk je aan het verder verbeteren en doorontwikkelen van onze verspaningstechnieken en – kennis. Hiertoe vertaal je de hedendaagse verspaningstheorie naar praktisch toepasbare werkwijzen, met name op het gebied van de gereedschappen. Je geeft het gereedschapbeleid vorm en je initieert en implementeert – samen met de programmeurs, frezers, gereedschapvoorinstellers en de gereedschapleveranciers - verbetervoorstellen die leiden tot betere verspaningscondities, lagere kosten en betere gereedschapbeschikbaarheid. Binnen de industrialisatie- en verbeterprojecten lever je als technoloog een actieve bijdrage met betrekking tot de te gebruiken gereedschappen en eventuele spanmiddelen. In deze functie werk je actief samen aan het ondersteunen en verbeteren van onze productie.
 
 
Functie eisen:

  • Je hebt een HBO-niveau Werktuigbouwkunde of Verspaning door opleiding of ervaring.
  • Je hebt affiniteit met verspanen en de hightech maakindustrie

 
Gewenste eigenschappen en competenties

  • Je bent in staat om de theorie te vertalen naar de praktijk.
  • Je hebt een gezond analytisch vermogen en werkt nauwkeurig en doelgericht aan verbeteringen.
  • Je bent resultaatgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 
Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Wij ontvangen graag je CV met motivatie via email. Je kunt je sollicitatie sturen naar Geert Ketelaars: geert.ketelaars@wilting.eu Neem voor meer informatie contact op met Geert via e-mail of telefonisch (040-2052747).
 
N.B.: Wij verzoeken kandidaten om rechtstreeks te solliciteren bij Wilting en wensen deze vacature niet in te vullen middels tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.