Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vakbekwaam medewerker Bos- en Natuurbeheer 33 - 40+ uur vacature

Overig Geldrop 1032 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Stipdonk Landschapsrichting is reeds 50 jaar een vooruitstrevend en toonaangevend bedrijf op het gebied van: Cultuurtechnische werken, Natuurbeheer, Groenvoorziening en Biomassa. Ons brede werkpakket biedt volop variatie. Tot onze klanten behoren o.a. Gemeenten, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Waterschappen en Defensie.

Wat ga je doen?
Als vakbekwaam medewerker bos- en natuurbeheer plaats je bouwkundige onderdelen zoals bijvoorbeeld houten bruggetjes, rasters, hekken, oeverbeschoeiing en ook groen, zoals bijvoorbeeld struiken, heggen en bomen. Het is daarbij belangrijk dat het terrein van tevoren is schoongemaakt en zo goed mogelijk toegankelijk is. Je bent actief bij het rooien / vellen van bomen, snoeien en bestrijden van o.a. Prunus. Af en toe werk je ook mee bij het onderhoud van diverse terreinen.

Vanuit je sterke betrokkenheid met de leefomgeving sta je voor het belang van groen en natuur. Je bent je altijd bewust van de consequenties van je handelen op de flora en fauna en hebt hier kennis van. Tijdens al je werkzaamheden houd je rekening met de veiligheid. Je bent daarbij verantwoordelijk voor je eigen werk, de te gebruiken gereedschappen, materialen en materieel.

Herken jij jezelf in:
Stipt, Teamplayer, Initiatiefrijk, Precies, Daadkrachtig, Ondernemend, Nauwkeurig, Kwaliteitsgericht (STIPDONK) dan is deze functie iets voor jou!

Wat vragen wij van jou?

  • Opleiding Bos- en Natuurbeheer of Tuin-, Park- en Landschapsinrichting of hovenier niveau 3 of 4 of vergelijkbaar
  • Rijbewijs B en E 
  • Bij voorkeur in bezit van VCA certificaat 
  • Kennis van Flora- en Fauna
  • Ervaring in gelijksoortig werk (aantoonbaar) 
  • Grote mate van zelfstandigheid, flexibele instelling en teamgeest 
  • Maximale reistijd woon-werk een half uur (25 km)
  • Fulltime of BBL-er

Wij bieden:
Salaris o.b.v. CAO LEO, opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, leuke teamactiviteiten buiten het werk: kwartaalborrels, bouwvak BBQ, jaarlijks personeelsuitje en natuurlijk een leuk team om mee samen te werken.

Meer informatie:
Reeds 50 jaar kennis en ervaring, een echt familiebedrijf, een hecht team, deskundige collega's, een uitgebreid en deels zelf ontwikkeld machinepark staat garant voor veel werkplezier.

Wil je ook bij ons team horen? Herken je jezelf in dit profiel en zie je een uitdagende baan bij ons familiebedrijf Van Stipdonk Landschapsinrichting met veel ervaring wel zitten? Stuur dan een persoonlijke motivatie met CV naar :
Merel van Stipdonk 
merel@vanstipdonk.nl
tel: 040-2856366
www.vanstipdonk.nl