Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vakbekwaam hovenier bedrijventerreinen 33 - 40+ uur vacature

Overig Geldrop 584 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Stipdonk Landschapsrichting is reeds 50 jaar een vooruitstrevend en toonaangevend familiebedrijf op het gebied van: Cultuurtechnische werken, Natuurbeheer, Groenvoorziening en Biomassa. Ons brede werkpakket biedt volop variatie. Tot onze klanten behoren o.a. Gemeenten, Rijkswaterstaat, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Waterschappen en Defensie.

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een zelfstandige allround hovenier groot groen ten behoeve van onderhoud van voornamelijk grote (mooie) bedrijventerreinen, gemeenten, kinderdagopvangen en defensieterreinen o.a. in Oirschot, Weert en Eindhoven.
(Wij werken niet voor particulieren en geen plantsoen onderhoud). 
Wij werken met zelfsturende teams zonder voorman. We werken in en rondom Eindhoven. Maximaal afstand werk is ongeveer een uur vanaf Geldrop.

Herken jij jezelf in:
Stipt, Teamplayer, Initiatiefrijk, Precies, Daadkrachtig, Ondernemend, Nauwkeurig, Kwaliteitsgericht (STIPDONK) dan is deze functie iets voor jou!

Wat vragen wij van jou:

  • Rijbewijs B en E
  • Bij voorkeur in bezig van VCA certificaat
  • Ervaring in gelijksoortig werk (aantoonbaar)
  • Grote mate van zelfstandigheid
  • Flexibele instelling en teamgeest
  • Fulltime functie
  • Maximale reistijd woon-werk (Geldrop) een half uur (20 km)
  • Geen zzp-er
  • Iemand met een WW- of bijstandsuitkering heeft onze voorkeur

Wij bieden:
Een afwisselende, uitdagende fulltime baan, marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden (CAO LEO), opleidingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, leuke teamactiviteiten buiten het werk: kwartaalborrels, bouwvak BBQ, jaarlijks personeelsuitje en natuurlijk een leuk team om mee samen te werken. Het hele jaar door werk, ook in de winter. Werktijden tussen 6.30 en 18.00 uur, minimaal 8 uur op een dag.

Meer informatie:
Wil je ook bij ons team landschapsinrichters horen? Herken je jezelf in dit profiel en zie je een uitdagende baan bij ons familiebedrijf Van Stipdonk Landschapsinrichting met 50 jaar ervaring wel zitten? Stuur dan een persoonlijke motivatie met CV naar : Merel van Stipdonk 
merel@vanstipdonk.nl
tel: 040-2856366
www.vanstipdonk.nl