Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vacature voorman-hovenier aanleg regio Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 1470 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij gespecialiseerd in uitdagende aanlegklussen, heb je leidinggevende capaciteiten en ambitie om door te groeien? Aarzel dan niet en solliciteer op onze functie van voorman-hovenier.

Functieprofiel
Je voert, zowel zelfstandig als in teamverband, hoogwaardige hovenierswerkzaamheden uit m.b.t. aanleg en onderhoud bij bedrijven, instellingen en gemeenten. Het aansturen van jouw directe collega’s, het samenwerken in teamverband en het directe contact met de diverse klanten zal een beroep doen op jouw vaardigheden.

Eisen
Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige kandidaat met goede contactuele eigenschappen. Je bent in het bezit van het diploma Vakbekwaam Hovenier Niveau 4, het VCA-certificaat, een rijbewijs B(E) en aantoonbare ervaring in fijn groen. De kernwoorden collegiaal en kwaliteitsbewust zijn jou op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over een goed organisatorisch en werktechnisch inzicht. Tot slot is ervaring in uiteenlopende aanlegprojecten een pre en ben je bereid om je hier nog verder te bekwamen en te specialiseren.