Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vacature projectleider aanleg regio Tilburg 33 - 40+ uur vacature

Overig Tilburg 1778 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een enthousiaste en ambitieuze projectleider die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Grijp je met beide handen de uitdaging aan om een project succesvol te realiseren en scoor je goed op de competenties coördineren, motiveren en bewaken? Aarzel dan niet en solliciteer op onze functie van Projectleider Aanleg

Functieprofiel


Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van de projecten. Dit alles vereist een flinke dosis ondernemerschap, waarbij presteren in teamverband centraal staat. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en geeft advies en begeleiding op het gebied van (grootschalige en/of complexe) aanlegwerken. Tevens coördineer je de taken en geef je leiding aan voormannen en onderaannemers. Alle voorkomende werkzaamheden worden in overleg met de vestigingsmanager voorbereid en gepland.

Eisen
Voor deze verantwoordelijke functie zoeken wij een energieke kandidaat met een flinke dosis daadkracht en natuurlijk overwicht. De kernwoorden leiderschap, commercieel en kwaliteit- en kostenbewust zijn jou op het lijf geschreven. Je werkt en denkt op HBO-niveau, bent goed in plannen en organiseren, hebt een klant- en relatiegerichte instelling, en beschikt over een ruime kennis van automatiserings- en calculatieprogramma’s en de RAW-systematiek. Tegelijkertijd heb je minimaal 5 jaar ervaring in de groenvoorziening en een gedegen basiskennis civieltechniek. Tot slot ben je een flexibele persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.