Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vacature meewerkend voorman groenvoorziening 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 1944 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman groenvoorziening coördineer en ondersteun je werkzaamheden in het onderhoud van tuinen, landschapselementen, groenpercelen en gemeentegronden. Je zorgt dat het werk uitgevoerd wordt volgens de regels van het contract met opdrachtgevers.

Je geeft leiding aan circa 5 tot 10 medewerkers, verdeelt onder meerdere teams die apart worden aangestuurd door de groenvoorzieners / 'kartrekkers'. Eventueel stuur je onderaannemers en ingehuurd (vaktechnische) krachten aan.

Je voert daarbij de volgende werkzaamheden uit:
- Treffen van veiligheidsmaatregelen;
- Bewaken voortgang van de uitvoering;
- Geven van vaktechnische aanwijzingen;
- Prioriteiten bepalen in de uitvoering;
- Bepalen en maken van werkplanningen;
- Zorgen voor het nodige materieel, plannen en eventueel inhuren;
- Administratieve afhandeling van opdrachten;
- Toezien op het naleven van wet- en regelgeving.

Eisen
Voor de vacature van Meewerkend voorman groenvoorziening heb je mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een gerichte opleiding in het groen, bijvoorbeeld Tuin, Park & Landschap niveau 4. Daarnaast beschik je over minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en heb je aantoonbare ervaring in het aansturen van medewerkers. Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over de volgende vaardigheden en persoonlijke eigenschappen: doortastend, empathie, daadkrachtig en zelfverzekerd, evenwichtig, ontspannen en organiserend vermogen.

Tot slot beschik je over een rijbewijs B en kom je uit de regio Eindhoven.