Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Vacature (leerling monteur tuin- en parkmachines 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1826 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functieprofiel
De werkzaamheden bestaan uit het dagelijks onderhoud en reparatie van alle voorkomende tuin- en parkmachines, van motorzagen tot tractoren, en van hydraulische graafmachines tot uiteenlopende 4- wielige werktuigdragers. Je werkt hoofdzakelijk in de werkplaats binnen een team van totaal 3 personen. Daarnaast zul je ook regelmatig worden ingezet in de buitendienst in de bediening van uiteenlopende machines voor de groenvoorziening.

Eisen

Je hebt een technische opleiding, minimaal niveau 3 landbouwmechanisatie afgerond, hebt veel affiniteit met de groenvoorzieningsbranche, in bezit van rijbewijs BE en VCA certificaat. Naast rijbewijs BE is vrachtwagenrijbewijs CE een pre. Je hebt de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie. Er bestaat ook een mogelijkheid om als leerling te starten.

We gaan er vanuit dat je op het gebied van techniek goed inzicht hebt. Je kunt goed communiceren, hebt een zelfstandige werkhouding en bent proactief. Daarnaast heb je een klant- en servicegerichte instelling.