Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Uitvoerder Utiliteitsbouw 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 1238 keren bekeken
Vacature omschrijving

Zorg jij op de bouwplaats voor optimale uitvoering het project?

Jouw uitdaging

Als Uitvoerder geef je dagelijks leiding aan bouwplaats medewerkers van onze (complexe) utilitaire nieuwbouw projecten. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie als het gaat om materiaal, materieel en tijd. Samen met het projectteam en de afdeling heb je geregeld overleg en treed je op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten. Uiteraard heb je contacten met opdrachtgevers, gebruikers en toeleveranciers en onderaannemers. Je rapporteert hierbij direct aan de projectleider binnen het team.

Jouw profiel

 

  • Je hebt minimaal MBO / HBO Bouwkunde afgerond en relevante uitvoeringservaring in nieuwbouwprojecten;
  • Je hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan bij een kleinere/middelgroot bouwkundig aannemer;
  • Je bent communicatief vaardig, duidelijk, standvastig en hebt een commerciële drive;
  • Je hebt een ondernemende en onderzoekende instelling en bent initiatiefrijk;
  • Je woont in de regio Eindhoven.


Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt vanuit Eindhoven, voor Ballast Nedam Zuid Bouw en Ontwikkeling, als onderdeel van Ballast Nedam. Daarnaast is Ballast Nedam weer onderdeel van de snelgroeiende Renaissance Construction organisatie, die wereldwijd opereert en kansen biedt. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ballast Nedam Zuid 

Ballast Nedam Zuid is een gerenommeerd, regionaal bouwbedrijf dat onderdeel is van het nationale Ballast Nedam en het internationale Renaissance Construction, met als werkgebied Noord-Brabant. De focus van de regio Zuid ligt op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Beiden binnen zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Kenmerkend zijn de korte lijnen gecombineerd met een Brabantse gemoedelijkheid.
 

Wij kijken uit naar jouw reactie!