Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Uitvoerder Transformaties 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 737 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij de uitvoerder die een transformatieproject moeiteloos tot een goed einde brengt?


Jouw uitdaging

 

Als Uitvoerder Transformaties geef je dagelijks leiding aan bouwplaatsmedewerkers van onze transformatie projecten. In de rol van uitvoerder transformaties deins je niet terug voor de uitdagingen die voortkomen uit de dynamiek van de bestaande bouw. Je weet als geen ander in te spelen op deze eventuele onvoorziene omstandigheden. Maar dit is niet alles; je speelt namelijk een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Door jouw ervaring zorg je voor een sterk en succesvol team dat keer op keer de gewenste kwaliteit weet te leveren. Daarnaast weet je wat het is om de uitvoering te coördineren, problemen op te lossen en de planning te bewaken. Uiteraard heb je contacten met opdrachtgevers, gebruikers en toeleveranciers en onderaannemers. Je rapporteert hierbij direct aan de projectleider binnen het team.


Jouw profiel

 

  • Je hebt minimaal MBO / HBO Bouwkunde afgerond en relevante uitvoeringservaring in transformatieprojecten;
  • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • Je bent communicatief vaardig, duidelijk, standvastig en hebt een commerciële drive;
  • Je bent in staat om actief te schakelen tussen de betrokken partijen;
  • Je beschikt over natuurlijk leiderschap en weet iedereen op de bouwplaats te inspireren;
  • Je hebt een ondernemende en onderzoekende instelling, initiatiefrijk en grensverleggend;
  • Je bent fulltime beschikbaar en komt in dienst bij Ballast Nedam Zuid;
  • Je woont in de regio Eindhoven.


Wij bieden

 

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt vanuit Eindhoven, voor Ballast Nedam Zuid Bouw en Ontwikkeling, als onderdeel van Ballast Nedam. Daarnaast is Ballast Nedam weer onderdeel van de snelgroeiende Renaissance Construction organisatie, die wereldwijd opereert en kansen biedt. Arbeidsvoorwaardelijk bieden wij een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Ballast Nedam Zuid 

 

Ballast Nedam Zuid is een gerenommeerd, regionaal bouwbedrijf dat onderdeel is van het nationale Ballast Nedam en het internationale Renaissance Construction, met als werkgebied Noord-Brabant. De focus van de regio Zuid ligt op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Beiden binnen zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Kenmerkend zijn de korte lijnen gecombineerd met een Brabantse gemoedelijkheid.


Wij kijken uit naar jouw reactie!