Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Uitvoerder sloopwerken 33 - 40+ uur vacature

Bouw Veldhoven 1810 keren bekeken
Vacature omschrijving

Kom je uit de bouw- en/of sloopwereld? Regel jij graag projecten van A tot Z en doe je jouw werk met passie? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team als uitvoerder sloopwerken!

 

Wat ga je doen?

Als uitvoerder sloopwerken ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van onze sloopprojecten. Jij bent de regisseur op de bouwplaats en verbindt alle verschillende partijen zodat het project goed verloopt. Jij beheert en registreert de projectdocumenten en zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit. Maar dat is niet alles; je speelt namelijk ook een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Samen met het team zorg jij voor een succesvol sloopproject.

 

Baetsen hecht veel waarde aan veilig werken, daarom moet jij er strikt op toezien dat de veiligheidsregels, door iedereen op de projecten, worden nageleefd. Dus niet alleen jouw directe collega's, maar ook de onderaannemers en de leveranciers. Al met al is het jouw taak om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat hij moet doen, werkzaamheden coördineren en zelf de handen uit de mouwen steken wanneer dat noodzakelijk is. Je draagt zorg voor de opnames, voorbereiding, begeleiding, administratieve afwikkeling en bijsturing van projecten.

 

Wie ben je?

Als uitvoerder sloopwerken ben je thuis in de bouw en/of sloop en hebt kennis en ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B. Het is een pré wanneer je in het bezit bent van de certificaten VCA-VOL, voorman sloopwerken, asbestdeskundigheid en/of sloopaannemer. Je weet dat lange werkdagen bij de functie horen. Overwerken en werken op zaterdag is voor jou geen enkel probleem. Ook bij calamiteiten sta je klaar voor jouw team. Als persoon ben je communicatief en organisatorisch sterk, resultaat- en klantgericht, je bent een teamplayer, een echte aanpakker en niet bang om nat of vies te worden.

 

Wat krijg je?

Kom je ons team versterken als uitvoerder sloopwerken, dan kom je in een hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat. Je wordt beloond volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg. Jouw salaris en overuren worden altijd op tijd uitbetaald.

 

Daarnaast krijg je van ons:

  • Korting op CZ/VGZ zorgverzekering: 8% voor basisverzekering en 12% voor de aanvullende verzekering bij CZ of 15% voor de aanvullende verzekering bij VGZ
  • Deelname aan FiscFree, waarbij je leuke dingen kunt doen met belastingvoordeel (aanschaf fitness abonnement/tablet/laptop/telefoon/weekendje weg/bol.com of cool blue bon/fiets)
  • Ontwikkelingsmogelijkheden (de nodige trainingen of opleidingen)

In een persoonlijk gesprek laten wij jou graag weten wat we nog meer te bieden hebben!

Interesse?
Is deze vacature iets voor jou, maar heb je nog wat inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ted Kees, te bereiken via 06 21 88 21 06.