Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Tester Besturingspanelen (Groeifunctie) 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 1680 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je op een feestje dat je doet?
"Ik test diverse besturingskasten voor machines van grote internationale bedrijven en zorg dat deze in perfecte conditie onze werkplaats verlaten."

Wat doe je nu echt?
Als junior tester word je onderdeel van het testteam en ben je op dagelijkse basis bezig met het testen van besturingskasten. Jouw werkzaamheden als tester zien er als volgt uit:

  • Je voert kwaliteitscontroles uit vanuit vastgestelde normen, specificaties en eisen van de klant
  • Je maakt proefopstellingen en test de werking van de ontwikkelde installaties 
  • Je stelt testrapporten op en registreert alle wijzigingen en verbeteringen


Wat bieden wij?
Westmore biedt jou een fulltime arbeidsovereenkomst aan waarbij je een goed salaris ontvangt tussen de €2600 en €3000 bruto per maand (wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring) dat gelijk is aan het salaris dat je zou verdienen als je rechtstreeks in dienst zou treden bij de opdrachtgever. Vakantiedagen, vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO. 

Tijdens deze periode zullen wij je begeleiden naar het door jou zelf, als door de opdrachtgever, bepaalde doel. Ook een stuk persoonlijke coaching behoort hierin tot de mogelijkheden.

Dankzij ons SNA-keurmerk en VCU-certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.


Waar kom je te werken?
Vooruitstrevend, klantgericht en professioneel zijn eigenschappen die onze opdrachtgever het beste beschrijven. Met een enthousiast, gedreven en vooral gezellig team streven ze naar een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

Om de constante groei en gestelde ontwikkelingsdoelen te behalen wil het bedrijf dan ook het beste uit zijn werknemers halen. Dit doen ze door jou groeimogelijkheden aan te bieden, in de vorm van trainingen en cursussen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen! Omdat het bedrijf alle processen van begin tot eind in eigen huis uitvoert zijn er daarnaast ook volop mogelijkheden om intern door te groeien.


Wat vragen wij?
Om deze functie goed invulling te kunnen geven beschik jij over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Natuurlijk heb je kennis van van panelenbouw in het algemeen
  • Je bent bekend met het lezen van EPLAN tekeningen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-niveau 3 opleiding, richting elektrotechniek of mechatronica
  • Je bent in het bezit van een geldig NEN3140 certificaat of bent bereid om deze te behalen

Verder heb je sterke communicatieve vaardigheden, kan je zowel zelfstandig als in teamverband te werk en denk je graag mee om de organisatie naar een hoger niveau te tillen!


Dus zoek je een functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan meteen en wij komen graag met je in contact!