Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Test Engineer Elektrotechniek 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1415 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat vertel je op een feestje dat je doet?
"Ik ben verantwoordelijk voor het testen van besturingskasten en (mechatronische) systemen binnen de industriële automatisering."


Wat doe je nu echt?
Je wordt verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van functionele- en veiligheidstesten van besturingskasten en (mechatronische) systemen binnen de industriële automatisering. Daarnaast ga je afnames en servicewerkzaamheden uitvoeren op locatie. Je coördineert de werkzaamheden zodat deze worden uitgevoerd conform planning en specificaties en in overeenstemming met kwaliteit-, arbo- en milieuregels. Verder ben je verantwoordelijk voor de hulpmiddelen die je ter beschikking worden gesteld en voor de netheid van de werkplek.

Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het bepalen van de aanpak en tijdsbesteding van werkzaamheden tot en met het testen binnen de geldende voorwaarden en specificaties en worden zowel in binnen- als buitenland uitgevoerd.


Wat bieden wij?
Westmore biedt jou een fulltime arbeidsovereenkomst aan waarbij je voor een bepaalde tijd, via Westmore, gaat werken bij de opdrachtgever. Wanneer ze tevreden zijn met jouw getoonde inzet en werkzaamheden zal je een vast contract aangeboden krijgen. Dit gebeurt in nagenoeg 100% van onze bemiddelingen.

Tijdens deze periode zullen wij je begeleiden naar het door jouw eigen en door de opdrachtgever bepaalde doel. Ook een stuk persoonlijke coaching behoort hierin tot de mogelijkheden.
Je ontvangt van ons een goed salaris, tussen de 2700 en 2900 bruto per maand, dat gelijk is aan het salaris dat je zou verdienen als je rechtstreeks in dienst zou treden bij de opdrachtgever. Vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling e.d. ontvang je op basis van de CAO.

Dankzij ons SNA-keurmerk en VCU-certificering kun je er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is en je bij ons aan het juiste adres bent om aan het werk te gaan.


Waar kom je te werken?
Deze organisatie is sterk groeiend en werkzaam in het bruisende hart van de Brainport regio. Zij zijn een specialist in Industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabels. Zij bedienen innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototypen tot en met efficiënte repeterende productie. Ze zijn actief in in uiteenlopende sectoren, o.a.semicon, automotive, food, packaging, solar en e-mobility.  

Zij streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn. Deskundigheid, vakmanschap, teamwerk en de klantgerichtheid staan daarbij centraal.


Wat vragen wij?
Om deze functie goed invulling te kunnen geven beschik jij over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Minimaal een mbo-opleiding richting Elektrotechniek / Mechatronica
  • Enkele jaren ervaring in het zelfstandig testen van besturingskasten
  • Lezen van schema’s, toepassen van functionele testprogramma’s
  • Kennis van de belangrijke elektrische richtlijnen en normen
  • Ruime technische kennis van de industriële automatisering en machinebouw
  • Goede communicatieve vaardigheden, ook in het Engels
  • In voorkomende gevallen reizen naar de locatie van onze klant (binnen- en buitenland)


Dus zoek je een functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf als persoon verder te ontwikkelen? Solliciteer dan meteen! Ik kom graag met je in contact.