Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Telefonist(e) 25 - 32 uur vacature

Secretarieel Best 2375 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij die telefoniste M/V die ons team komt versterken en komt ondersteunen bij het o.a. maken van afspraken voor cosmetische artsen, bij  vragen beantwoorden van loyaliteitsprogramma’s, informatie geeft over producten en helpt bij bestellingen via webshops, ben je klantgericht en is service verlenen helemaal je ding, dan zoeken wij jou!
 
Als telefoniste ben je voor al onze klanten het eerste aanspreekpunt en verwerk je desgewenst orders, telefoonberichten en e-mails en agendeer je afspraken en geef je informatie voor diverse cosmetische klinieken, salons en medische instellingen.  
 
In verband met uitbreiding zoeken wij voor ca. 24/32 uur per week gedreven en enthousiaste collega’s. Iemand die servicegericht is, een prettige telefoonstem heeft en kan omgaan met computersystemen. En die beschikt over een dosis vriendelijkheid, flexibiliteit en nauwkeurigheid en een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal.  
 
Interesse?
Zoek jij een dynamische, uitdagende, zelfstandige baan met een informele werksfeer? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar het vacaturecafé en laat je door mijn collega informeren!