Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Technisch medewerker 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1465 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend, toonaangevend familiebedrijf in het leveren van groenten en fruit. Dagelijks wordt er een dagvers assortiment gedistribueerd aan retailers, tussen- en groothandel en verwerkende bedrijven binnen Europa. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de import en export van groenten en fruit, het verpakken op eigen productielocatie en de distributie hiervan. Het koestert de kernwaarden van een familiebedrijf, een informele no nonsense werkmentaliteit, ondernemend zijn en verantwoordelijkheid nemen. Alle medewerkers gaan elke dag opnieuw voor het beste resultaat voor de teler en de klant om uiteindelijk een verantwoord product bij de consument te krijgen. Het bedrijf heeft een sterke groei doorgemaakt en is voor haar technische dienst op zoek naar een onderhoudsmonteur/medewerker technische dienst.


Functieomschrijving

Je taken bestaan uit het verhelpen van elektrotechnische, mechanische en besturingstechnische storingen. Je zult periodiek en preventief onderhoud uitvoeren en de verpakkingslijnen optimaliseren. Verder ondersteun je het productiepersoneel m.b.t. veilig en juist gebruik van, en het in- en omstellen van productie- of verpakkingsapparatuur.


Functie-eisen

Je hebt een gedegen technische achtergrond, bij voorkeur MTS elektronica. Daarnaast beschik je over ervaring met mechanische- elektrische en laswerkzaamheden. Je bent een teamplayer, hebt enige (mondelinge) kennis van de Engelse taal, hebt geen 8 tot 5 mentaliteit en vindt het geen probleem om in roulatie op zaterdag te werken. Ervaring met storingsonderhoud aan productielijnen is een pré.


Arbeidsvoorwaarden

Gevarieerd werk binnen een enthousiast team met salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd. 


Sollicitatieprocedure

Interesse in deze functie? Bel ons dan direct via 040-2928805 of stuur een e-mail naar info@qudowerkt.nl.