Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Teamleider Technische Dienst 33 - 40+ uur vacature

Techniek Son en Breugel 1085 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bij Meat Friends verwerken wij dagelijks vlees. Dit doen wij niet zomaar, maar met kennis. En daarnaast doen we dit met durf om, behalve de beste, ook de meest bijzondere producten te leveren aan onze klanten. Voor al onze afnemers stellen wij ons ten doel het meest aansluitende assortiment te ontwikkelen en af te leveren. Vanzelfsprekend doen wij dit  volgens de hoogste kwaliteitseisen. In onze vestiging in Best vindt de productie en logistiek van voorverpakt vers vlees en van zogenaamde vlug en panklaar producten plaats (blinde vinken, hamburgers, gehaktsoorten etc.).

Voor de locatie in Best zijn wij op zoek naar een Teamleider Technische Dienst

De Functie

Als Teamleider Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de beschikbaarheid van technische installaties en voor een ongestoorde voortgang van het productieproces. Ook ben je verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van de opstart van nieuwe machines en installaties. Je bent zichtbaar op de vloer aanwezig en je zorgt voor de efficiënte inzet van medewerkers.

  • Je stuurt een team van 5 monteurs aan die je blijft motiveren.
  • Je zorgt er voor dat je samen met je team de gestelde doelen behaald.
  • Je zorgt voor het realiseren van effectieve inzet van monteurs volgens de planning en opgestelde normen.
  • Je draagt zorg voor de hygiëne, orde, netheid en kwaliteit op de afdeling.
  • Je formuleert en realiseert afdelingsdoelen.
  • Je plant en organiseert de werkzaamheden.

In de functie van teamleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team. Door middel van een regelmatig werkoverleg ben je altijd op de hoogte van de bewegingen binnen het team. Je zorgt ervoor dat de vakkennis overgedragen wordt en dat medewerkers training krijgen waar nodig.  Daarnaast heb je ook een aantal team overstijgende taken.

Jouw profiel

Wij zijn opzoek naar die duidelijk kan communiceren, samenwerkingsgericht is en ervaring heeft met het aansturen van medewerkers. Verder ben je flexibel, resultaatgericht en gedreven. Ook heb je:

  • MBO+ / HBO werk- en denk niveau
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Opleiding in werktuigbouw, mechatronics of elektrotechniek

Jij en Meat Friends

Wij bieden jou een uitdagende gevarieerde fulltime functie aan, met uitzicht op een vaste aanstelling. Een plaats in een organisatie die steeds blijft groeien en jou de kans geeft om mee te groeien. Daarnaast bieden wij jou een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening en korting op collectieve verzekeringen. Er is elke dag vers fruit en je hebt recht op een gratis sportabonnement.