Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Teamleider Productie 33 - 40+ uur vacature

Productie Best 759 keren bekeken
Vacature omschrijving

Van Loon Group is een mooie combinatie van het traditionele familiebedrijf met de moderne technieken van nu. Wij zijn uitgegroeid naar een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Onze klanten bevinden zich in het A-segment van de markt en samen met ca. 2000 collega’s werken we dagelijks aan kwalitatief hoogwaardige vleesproducten. Vanuit 8 locaties in Nederland heeft de Van Loon Group een leidende positie op de Nederlandse retailmarkt en daar zijn we trots op! We zijn een no-nonsense bedrijf met een sterke klantfocus en grote innovatiekracht. Met onze kernwaarden: 100% klantfocus, duurzaam ondernemen, de kracht van het familiebedrijf en ‘keep it simple’, bedienen we dagelijks onze klanten die ook op het hoogste kwaliteitsniveau in de markt opereren. Bij Meat Friends Best B.V., onderdeel van Van Loon Group, verwerken wij dagelijks vlees. Op 3 locaties in Best vindt de productie en logistieke afwikkeling van voorverpakt vers vlees en van zogenaamde vlug en panklaar producten plaats (blinde vinken, hamburgers, gehaktsoorten etc.). Voor de productie locatie in Best zoeken we een:

 

Teamleider Productie

 

De functie

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor de ongestoorde voortgang van het productieproces op de afdelingen Gaar en Bulk-inpak, met als doel te komen tot levering van de gewenste kwaliteit en kwantiteit vleesproducten, op het gevraagde moment, door de juiste en efficiënte inzet van machines, materialen én medewerkers.

In de functie van Teamleider Productie stuur je jouw team aan, bestaande uit 20 tot 40 collega’s van de afdelingen Gaar- en Bulk-inpak. Dit doe je samen met je collega Teamleider Productie, met wie je nauw samenwerkt, aangezien je samen verantwoordelijk bent voor de voortgang op de afdeling. Je zorgt dat je met het team de afgesproken deadlines haalt, waarbij je de veiligheid, hygiëne en kwaliteit op de afdeling nauwlettend in de gaten houdt. Daarnaast ben je in staat jouw team naar een hoger niveau te tillen door verbetervoorstellen te doen en deze, na afstemming met de Productie Manager, implementeert.  Ook ben je verantwoordelijk voor de personeelsplanning, het aanleveren van productiedata en het afstemmen van de planning met andere afdelingen.

 

Je profiel

In deze functie is jouw persoonlijkheid even zo belangrijk als jouw werkervaring. Je bent energiek, je houdt van doorpakken en je hebt het vermogen om de operatie te doorzien. Daarbij ben je besluitvaardig en pragmatisch, je bent in staat om in processen te denken en dit te vertalen naar acties. Je begeeft je graag in een productie omgeving, je weet je ‘mannetje’ te staan in een dynamische werkomgeving en wordt enthousiast als je met een gedreven team mooie resultaten behaalt.

Jij bent communicatief sterk, flexibel, samenwerkings- en resultaatgericht, pro-actief en daadkrachtig. Je weet hoe een team optimaal kan samenwerken en hebt de juiste competenties om dat voor elkaar te krijgen. Je bent een motivator en kunt mensen verbinden. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed en is het een pré als je de Engelse taal beheerst.

 

Verder beschik je over:

  • Een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Een cijfermatig inzicht om snel analyses te kunnen maken;
  • Een technisch inzicht, bij voorkeur in een gaar/inpak omgeving;
  • Ervaring met verbeter projecten;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de foodsector;
  • Minimaal 3 jaar succesvolle ervaring in een leidinggevende positie,

 

Werkomgeving

Als Teamleider Productie werk je in 2 ploegen en heb je een 43-urige werkweek (contract). De werktijden van de ploegen liggen tussen 6:00 – 14:00 uur en 14:00 – 24:00 uur, waarbij je om de week de vroege en de late dienst werkt. Gemiddeld werk je 1 keer per maand op zaterdag. Je rapporteert aan de Productie Manager.

 

Jij en Meat Friends Best

Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan in een groeiend bedrijf, dat constant in ontwikkeling is. Wij bieden je een mooie kans om samen met je collega Teamleider Productie het huidige team verder te optimaliseren en nog efficiënter te laten functioneren. Je komt te werken in een informeel bedrijf, waarbij het familiegevoel overheerst, en in een team van enthousiaste en betrokken collega’s, waarin samenwerken voorop staat. Samen de schouders eronder in een veilige, respectvolle en prettige werkomgeving. Tevens bieden we jou een prima salaris en toeslagen conform CAO (Slagers). Wij hebben prima secundaire voorwaarden zoals pensioenvoorziening en kortingen op collectieve verzekeringen. Maar ook elke dag vers fruit en een gratis sportabonnement.

 

Sollicitatieprocedure

Wij vinden het belangrijk dat je voorafgaand aan je sollicitatie weet welke stappen je doorloopt tijdens de procedure. Er zullen gesprekken plaatsvinden met de Productiemanager en collega Teamleider, de Locatiemanager en HR. Uiteraard zul je een rondleiding krijgen en kan een persoonlijkheidstest onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.