Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Teamleider logistiek 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Eindhoven 1027 keren bekeken
Vacature omschrijving

Teamleider Logistiek - vaste baan!
Zorg jij er met jouw team voor dat iedereen er tip top bij loopt? Zijn bij jou de pakketjes altijd op tijd de deur uit waardoor de buurman niet zonder zwembroek op vakantie hoeft? Heb je al ervaring als teamleider, voorman of supervisor logistiek maar ben je toe aan een nieuwe omgeving in een mooi nieuw pand met een nieuwe, modebewuste klant? Zet gauw je koffie neer en solliciteer op deze vaste baan als teamleider logistiek!

Wat ga je doen?
Een nieuw warehouse, een nieuwe klant en een nieuw team. Dat klinkt toch als de droom van iedere logistiek teamleider? Je gaat aan de slag bij onze klant in Eindhoven, een logistiek dienstverlener die internationaal een grote speler is. Jouw klant? Een online webwinkel in kleding, schoenen en accessoires. Jouw team? Je begint met 10-15 logistieke toppers, maar dit wordt in de toekomst mogelijk uitgebreid naar 30 gemotiveerde medewerkers. Als teamleider logistiek ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en motivatie van jouw team. Dit doe je door een coachende rol te pakken en jouw medewerkers daar te ontwikkelen waar het nodig is. Om dit in goede banen te leiden voer je tevens beoordelings- en verzuimgesprek en zorg je voor goede begeleiding van jouw mensen. Heb jij ideeën om processen op deze nieuwe locatie verder te optimaliseren? Top! Het MT zal blij met je zijn :-)

Wat bieden wij?                              
Hadden we al gezegd dat dit een super toffe kans in een nieuw warehouse is? Het internationale bedrijf waar je in terecht komt, staat te popelen om je te ontmoeten en jouw team kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

Verder krijg je als logistiek teamleider in deze functie:

  • Een vaste baan! Tempo-Team begeleidt je door het sollicitatieproces heen en wanneer dit succesvol verloopt teken je jouw contract direct bij het bedrijf zelf
  • Een lekker salaris op basis van jouw werkervaring en opleidingsachtergrond, dat start vanaf 2300 bruto per maand
  • Een fulltime functie in 2 ploegen met werktijden tussen 6:00 – 23:00 uur
  • Nieuwe klant, nieuwe locatie en een nieuw team; voor jou de kans om een goede werksfeer te creëren en processen te bouwen en te optimaliseren
  • Solliciteren? Maak dan gelijk een Mijn Tempo-Team account aan! Via dit account heb je toegang tot GoodHabitz, een online trainingsplatform waar je bijvoorbeeld jouw vaardigheden in Excel of zakelijk Engels kunt oppoetsen


Wie ben jij?
Een échte logistiekeling en teamleider in hart en nieren. Je neemt initiatief, kunt goed organiseren en plannen en vindt de dynamiek van het logistieke proces leuk; elke dag is anders!
Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Op korte termijn beschikbaar bent
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring hebt in een logistieke omgeving (bijvoorbeeld als voorman, teamleider of supervisor)
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft


Enthousiast geworden? Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct of neem bij vragen contact met ons op via 040-2697960.