Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

TACTISCH INKOPER Mechanisch Technische delen 33 - 40+ uur vacature

Inkoop Eersel 829 keren bekeken
Vacature omschrijving

De tactisch inkoper is verantwoordelijk voor een inkooppakket mechanisch technische delen, maakt onderdeel uit van het inkoop team Eersel-Aalten en rapporteert aan de Manager Inkoop.
Je kerntaak is het selecteren en contracten van benodigde leveranciers en het managen van bestaande leveranciersrelaties, met als doel het continu verbeteren van de leveranciersprestaties. Daarnaast zoek je continu naar de beste oplossingen met de juiste kosten- en kwaliteitsverhoudingen voor onze technische vraagstukken, zowel voor nieuwe ontwikkelingen als het bestaande productenpakket.
Je maakt onderdeel uit van ontwikkelteams en levert toegevoegde waarde door markt- en productkennis te koppelen aan onze technische vraagstukken.
Je verkent voortdurend de markt, op zoek naar innovaties die aansluiten bij de ontwikkeling van de Vencomatic Group. Als tactisch inkoper geef je input aan de product- en technologie roadmap van R&D en vormt zo mede de supplier road map. Je initieert voorstellen voor het verbeteren van de bestaande inkoopprocessen en realiseert structurele verbeteringen in je supply chain.
Je profiel:

  • HBO-Wtb werk- en denkniveau (alsook op basis van ervaring), bij voorkeur inkoop en/of supply chain specialisatie
  • Aantoonbare ervaring met tactische inkoop (minimaal 5 jaar) binnen het domein van uit metaal en kunststof vervaardigde delen alsmede handelsartikelen
  • Commercieel ingesteld en communicatief vaardig in zowel Nederlands en Engels
  • Ondernemend, vasthoudend, pro-actief, probleemoplossend en resultaatgericht
  • Teamplayer, ‘hands on’ je krijgt zaken gedaan
  • Ervaring in projectmatig werken en werken met ERP (SAP  is een pré)

De Vencomatic Group biedt een uitdagende baan in een groeiende organisatie. Innovatie, duurzaamheid en continue verbeteren staan hoog in het vaandel. Een dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie met gemotiveerde medewerkers en een informele, plezierige werksfeer.
 
Voor aanvullende informatie kun je kijken op www.vencomaticgroup.com. Je kunt ook contact op nemen met Peter Bunk, Manager Inkoop, bereikbaar via het e-mailadres: peter.bunk@vencomaticgroup.com
 
Heb jij interesse in deze boeiende inkoopfunctie? Stuur dan je sollicitatiebrief met bijbehorende CV, onder vermelding van de functienaam naar de Vencomatic Group, Afdeling HR, Meerheide 200, 5520 AD, Eersel of per e-mail naar solliciteren@vencomaticgroup.com