Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Succesverhalen


Ruud (64) aan de slag bij Wilting!

Een mooi compliment via Facebook van Ruud Borremans: Hoi Simone, langs deze weg wil ik jou even laten weten dat ik dankzij de contacten vacaturecafe j.l. dat nu kan vertalen in een baan morgen begin ik bij Wilting in de techniek en logistiek. Dus ook als je bijna 64 bent heb je nog kansen bij MKB vacaturecafe! Ook een compliment voor de directeur Geert Ketelaars die ik op het vacaturecafe gesproken had. Had toen geen geschikte vacature voor mij. Belde mij enige tijd later met de opmerking een vacature te hebben en als eerste aan mij had gedacht; uitnodiging gesprek. 4 ontmoetingen gehad welke Lees meer..

Een enthousiaste reactie van een begeleider

Namens P&M Arbeid B.V. ben ik 4 oktober met een aantal mensen die ik begeleid, naar het MKB Eindhoven Vacaturecafé geweest. Superleuk en succesvol! Beide kandidaten kregen enthousiaste reacties van de werkgevers. En dat doet wat met je zelfvertrouwen!! Cyriel van Aar, re-integratiecoach Lees meer..

Vacaturecafé groot succes voor KOAT!

“KOAT is volop in beweging en daar horen veel nieuwe collega’s bij. Daarom hebben we op 7 juni meegedaan aan het Vacaturecafé. We hebben veel interessante werkzoekenden gesproken, maar bij Han Kees Geervliet hadden we direct een goed gevoel. Een zeer ervaren inkoper met veel enthousiasme. En dat past bij ons! Uiteindelijk bleek Han Kees binnen ons bedrijf geschikter als “Projectmanager” mede ook door zijn werkervaring. Daarom hebben wij gevraagd of hij ook eens naar deze vacature wilde kijken. Han Kees is begin augustus dan ook aan de slag gegaan als Lees meer..

Willemien aangenomen als zorghulp door Valkenhof

“Op 7 juni ben ik helemaal open minded naar het Vacaturecafé gegaan. Bij aankomst voel je je direct welkom en alles is goed georganiseerd. Er is ontzettend veel aanbod, voor ieder wat wils! Hripsime heeft mij deze dag erg enthousiast gemaakt voor de functie zorghulp en naar aanleiding hiervan ben ik mijn motivatiebrief gaan schrijven. Ik heb veel zin om 1 oktober aan de slag te gaan bij Den Haagacker, dit dankzij het Vacaturecafé.” Willemien Vinclair, zorghulp “Op 7 juni was Valkenhof aanwezig op het vacaturecafé van MKB Eindhoven. Samen met andere Lees meer..

Maar liefst 2 nieuwe collega’s voor Wilting via het Vacaturecafé

“In juni hebben wij deelgenomen aan het Vacaturecafé van MKB Eindhoven. We hebben veel (technische) vacatures en die zijn lastig vervulbaar. We hebben bij het Vacaturecafé veel geïnteresseerde kandidaten gesproken en met 3 personen hebben we een vervolg ingepland. Ward is intussen gestart als projectleider NPI en net op de valreep voor de vakantiesluiting tekende Bereket zijn contract met Wilting. Hij start eind augustus met zijn opleiding en fulltime werk als verspaner. Gefeliciteerd allebei!” Geert Ketelaars, Managing director Wilting Wilting is Lees meer..

En weer een nieuwe collega via het Vacaturecafé voor Geton!

Geton Roestvrijstaalindustrie uit Veldhoven is een trouwe deelnemer aan het Vacaturecafé; en dat heeft succes! Tijdens het Vacaturecafé van 7 juni hebben zij al weer de 5e nieuwe collega voor Geton gevonden. “Het directe en persoonlijke contact met de werkzoekenden werkt echt voor ons. We hebben ook al diverse andere bedrijven uit de regio weten te enthousiasmeren voor het Vacaturecafé. 7 juni hebben we weer met een aantal gemotiveerde kandidaten gesproken en Patrick is intussen al begonnen. Hij gaat zich bij Geton bezighouden met logistiek, (magazijnwerk en Lees meer..

Jubileumcadeau Vacaturecafé valt in de smaak!

Het jubileumcadeau bij het 25e Vacaturecafé is goed in de smaak gevallen. Ruim 50 bezoekers profiteerden van het aanbod: een gratis professionele profielfoto, gemaakt door fotograaf Monique van Kleef. De combinatie met het kleur- en presentatieadvies van Dress for Success maakte het helemaal áf. Een greep uit de positieve reacties:   “Hartelijk dank voor de foto’s. Je bent een toegankelijke fotografe en dat vond ik heel fijn. Ik vond het een goede combi met Dress for Success. Ik raad mensen sowieso het Vacaturecafé aan.” Maaike Bastian   Lees meer..

Nieuwe collega voor KiwiHesta via het Vacaturecafé

Op 15 maart 2018 was KiwiHesta aanwezig bij het vacaturecafé op zoek naar een buitendienstmedewerker. Hoewel wij de juiste persoon op die dag niet hebben gevonden kwamen we wel in gesprek met iemand van de organisatie van MKB Werkt!. Hij had voor ons een mogelijke kandidaat. Na een kennismaking gesprek en een aantal opvolgende gesprekken waren we er uit en had Kiwihesta toch indirect via het vacaturecafé een nieuwe buitendienst medewerker gevonden! Zo zie je maar dat ook als het niet ter plekke iets oplevert contacten leggen op het vacaturecafé ook veel kan doen voor je Lees meer..

Soms verloopt het anders dan je in gedachten hebt

Op 15 maart 2018 hebben we deelgenomen aan het Vacaturecafé. Voordat de beurs open ging hebben we een foto geplaatst op Linkedin en op Facebook. Gedurende de beurs hebben we een aantal goede gesprekken gevoerd. Maar helaas niet direct iemand gevonden die in ons profiel paste. Maar we hebben wel inmiddels 2 mensen aangenomen die via Social Media met ons in contact zijn gekomen. En dat dankzij onze berichten over het Vacaturecafé. Dus missie geslaagd en collega’s gevonden! Mark van Asten, Managing Director, SIXpack BV Lees meer..

Philips WGP vindt 6 medewerkers dankzij Vacaturecafé

De laatste editie van het vacaturecafé is weer een groot succes gebleken voor zowel werkgever Philips, als een aantal werkzoekenden die dankzij het vacaturecafé een baan binnen het Werkgelegenheidsplan hebben gevonden.  Op verschillende afdelingen binnen Philips starten een binnendienst medewerker sales en onderwijs, een medewerker planning,  test systeemmonteur, administratief medewerkster, medewerker kwaliteitsmanagement en een sales medewerker. Deze functies zijn een toegevoegde waarde om de arbeidsmarktkansen van de kandidaten te vergroten. Dit blijkt ook uit de Lees meer..