Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Starter Office Assistent 33 - 40+ uur vacature

Administratie Eindhoven 3268 keren bekeken
Vacature omschrijving

Omschrijving leerbedrijf
WijzijnLoek is een bedrijf dat is gespecialiseerd in formules om andere bedrijven in de financieel zakelijke dienstverlening te ondersteunen, hun resultaten te verbeteren en het management daarvan met advies te ondersteunen. Momenteel is het onze missie om via ons netwerk alle zelfstandigen in Nederland in de komende 5 tot 7 jaar te adviseren inzake inkomensplanning en grote inkomensproblemen te voorkomen. Netwerken is de kern van ons bedrijf


Introductie leerwerkplek
Je gaat in ons sterk groeiende bedrijf meehelpen met de binnendienst en onze adviseurs ondersteunen. Er zit veel afwisseling in jouw leer/werkzaamheden en jouw ideeën worden erg gewaardeerd. Je werkt met moderne programma's en applicaties.


Omschrijving leerwerkplek
Onze organisatie is erg plat. Dat wil zeggen dat iedereen met elkaar contact heeft over werk en uitvoering daarvan. Wij gaan je leren welke dingen je tegenkomt op je werkplek en in de interactie met je collega's zodat je na de leerwerkplek voor elk bedrijf toegevoegde waarde hebt. Je leert: computerwerk, klantcontact, leren werken met procedures en analyseren wat er om je heen gebeurd zijn belangrijke aspecten van de leerwerkplek.


Omschrijving begeleiding
Je krijgt intern een coach toegewezen die doorlopend jouw aanspreekpunt is. We stellen samen een opdracht voor jou op die als rode (leer-)draad door de komende 6 maanden loopt. Verder brengen wij samen jouw competenties / kwaliteiten en leerpunten in beeld. De eerste gaan we belangrijker voor jou maken en de leerpunten gaan we in overleg verbeteren.

Competenties
Onderstaande competenties worden ontwikkeld tijdens de leerwerkplek
1. Kennis van financiële adviesdiensten (WFT)
2. Computervaardigheden
3. Omgaan met collega's / werken in een team
4. Processen invullen en verbeteren

Leerwerkplekeisen
Onderstaande leerwerkplek eisen worden gevraagd voor de leerwerkplek
1. Open en eerlijke persoonlijkheid
2. Motivatie halen uit samenwerken / doelen realiseren
3. Punctualiteit / nauwkeurigheid
4. Analytisch vermogen
5. Denk- en uitvoeringsniveau min. HBO

Overige
Gewenst minimaal opleidingsniveau HBO
Gewenste opleidingsrichting Economisch of commercieel
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing