Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Stagiaire Gezondheidstechnologie 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 2002 keren bekeken
Vacature omschrijving

                           
Sweegers en de Bruijn zoekt een TU-student  om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van haar organisatie, bij voorkeur op het gebied van Gezondheidstechnologie. In onze organisatie wordt de techniek van gebouwgebonden installaties gekoppeld aan de wensen van gebruikers in de gezondheidszorg. Met name in patiënt- en werkomgevingen zoals operatieafdelingen, laboratoria, high-care afdelingen, dialyse, radiologie, echografie, radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Deze omgevingen vragen om specifieke installaties en aansluitvoorzieningen. Tevens dienen deze ruimten te voldoen aan strenge normen en wet- en regelgeving.

Dit ga je doen:
Je taken als stagiair zullen o.a. bestaan uit het verder uitwerken en opwaarderen van de “basis”-concepten. Belangrijk onderdeel hiervan is een goed beeld krijgen van de toekomst. Wat worden de ontwikkelingen de komende jaren en op welke wijze moeten die vanuit ruimtebehoefte en techniek worden gefaciliteerd?
Het inventariseren en upgraden van de daarbij behorende normen en wet- en regelgeving.
 
Je werkomgeving:
Je gaat deel uitmaken van onze groep Projecten, een dynamische afdeling met veel kennis, ervaring, een open sfeer en een collegiale instelling.

 Wie ben jij?
-   Techniek heeft je interesse maar je hebt oog voor de behoefte van gebruikers.
-    Je bent doortastend en kijkt naar de toekomstige ontwikkelingen.
-    Ondernemend en schroomt niet om informatie uit de markt te halen.
-    Teamplayer.

 Ben je enthousiast? We maken graag kennis met je!
 Neem gerust contact op met onze management assistente: Linda Laugeman tel. 088 030 7300.