Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Stage Marketing & Communicatie 33 - 40+ uur vacature

Marketing & Communicatie Veldhoven 2267 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van (online) marketing. Onder begeleiding van ervaren offline en online marketeers zal je meewerken aan de (vernieuwde) branding van een aantal eigen merken. Daarnaast zal je ook kennismaken met alle disciplines in de online marketing (o.a. e-mailmarketing, social media marketing, contentmarketing) en leer je hoe deze toe te passen in de customer journey van onze klanten. Uiteraard zal je deze kennis ook toepassen in de praktijk.

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je naast begeleiding ook de ruimte om een interessant onderzoek te doen binnen ons bedrijf. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Over ons
Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé autoriteit op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.


Dit ben jij:
Je bent bezig met een HBO-opleiding Marketing, Marketingcommunicatie of Commerciële Economie

  • Je bent bezig met een HBO-opleiding Marketing, Marketingcommunicatie of Commerciële Economie.
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Beheersing van Frans en/of Duits is een pré
  • Je bent proactief, leergierig, communicatief sterk, stressbestendig en hebt een commerciële instelling
  • Je vindt het leuk om commerciële teksten te bedenken en te schrijven

Interesse gewekt?
Ben je er klaar voor om jouw carrière in (online) marketing een kickstart te geven? Stuur jouw motivatiebrief samen met je CV, stagebrochure en portfolio van jouw creaties (indien mogelijk) naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Renate Hokke, HR Manager.