Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Stage Financieel Medewerker 33 - 40+ uur vacature

Financieel Veldhoven 1977 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?
In een informele werkomgeving zal je de eerste ervaringen opdoen in de wereld van Financieel Medewerker. Onder begeleiding van de Manager Finance ga je meewerken op de afdeling Finance. Je gaat je onder andere bezighouden met het inboeken van inkoopfacturen, uitzoeken van grootboekrekeningen, kopie facturen opvragen bij leveranciers, kredietlimieten van nieuwe klanten aanvragen en crediteuren bellen.  

Wij hechten veel waarde aan een goede afronding van je stage. Daarom bieden wij je een afwisselende stage waarbij je ervaring kan opdoen in meerdere disciplines en waarin je verantwoordelijkheid krijgt. Dus een mooie plek om jezelf te ontwikkelen!

Over ons
Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retailbedrijven, dé specialist op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.


Dit ben jij

  • Je bent bezig met een MBO opleiding financieel medewerker
  • Je bent handig met cijfers en bedragen
  • Je bent proactief, leergierig en secuur
  • Vertrouwelijke informatie is bij jou veilig

Interesse gewerkt?
Ben je er klaar voor om jouw carrière in de financiële wereld een kickstart te geven? Stuur jouw motivatiebrief samen met je CV naar vacatures@servicebest.com ter attentie van Renate Hokke, HR Manager.