Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Software Developer 33 - 40+ uur vacature

ICT Eindhoven 348 keren bekeken
Vacature omschrijving

Tuinmaximaal is op zoek naar onlangs afgestudeerde software ontwikkelaars. In een gelijkwaardig teamverband ben je continue bezig met het verbeteren van de webshops van Tuinmaximaal en de bijbehorende applicaties. De input voor verbeteringen komen van jouw team en van de marketeers van Tuinmaximaal. De afgelopen 4 jaar is Tuinmaximaal gemiddeld met 200% gegroeid en is er onlangs de 127e positie behaald van alle webshops in Nederland met een omzet van meer dan 10 miljoen euro per jaar. Het jonge team van Tuinmaximaal legt de lat hoog en meedenken wordt zeer gewaardeerd!

Waar je direct mee aan de slag gaat:
- De huidige webshops draaien op Magento 1 wat op dit moment is uitbesteed en het is de taak van jouw team deze compleet opnieuw op te zetten in Magento 2 (MySQL/ PHP/ OOP/ MVC/MVVM) 
- Het maken van management tools. 
- Een kijkje nemen bij alle afdelingen van Tuinmaximaal waardoor je inzicht krijgt van alle facetten van het bedrijf, aangezien de webshop invloed heeft op alle afdelingen binnen Tuinmaximaal.

Werkzaamheden:
- Binnen het team van software ontwikkelaars zorg je ervoor dat je met de laatste trends in webwinkelverkopen meegaat en om dit bij te houden moeten we continu blijven veranderen en door te blijven automatiseren. 
- Je dient actief mee te denken met de marketing afdeling en zonder te veel documentatie wijzigingen door te voeren (Scrum & Agile). 
- Je gaat zelf op zoek naar de meest effectieve oplossing waarbij je probeert gebruik te maken van reeds bestaande software die in de markt verkrijgbaar is die je eventueel nog aanpast zodat aan alle wensen wordt voldaan en de software goed te onderhouden is. In bepaalde gevallen kan je tot de conclusie komen om een geheel nieuw stuk software te ontwikkelen. 
- De website heeft vele koppelingen naar andere applicaties die onderhouden en uitgebreid moeten worden. 
- Je bent ervoor verantwoordelijk om de websites draaiende te houden.

Over ons bedrijf:
Branchewinnaar Tuinmaximaal slaat door middel van intelligente oplossingen binnen het bedrijfsproces sinds 2013 alle schakels in de keten over en verkoopt terrasoverkappingen en glazen schuifwanden via een webwinkel rechtstreeks aan consumenten en dealers. Tuinmaximaal is in korte tijd marktleider in de Europa geworden door de verkoop van meer dan 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar en blijft sterk doorgroeien. Door de korte implementatietijden en het meegaan met de laatste technologieën blijft Tuinmaximaal haar concurrenten voor. Tuinmaximaal levert en monteert in heel Nederland, België en een groot deel van Duitsland en heeft daarnaast een showroom waar klanten van ver naartoe komen door het grote prijsverschil met andere aanbieders.

Werktijden:
- 40 uur per week 
- Maandag t/m vrijdag 
- Een werktelefoon van de zaak rouleert tussen de software ontwikkelaars. Indien jij de telefoon bij je hebt dan ben je bereikbaar voor extreem urgente zaken zoals het niet werken van een website.

Locatie:
Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven

Wat wij jou bieden:
- Indicatie startsalaris €2600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week plus reiskostenvergoeding en overuren, pensioenregeling en flinke toeslagen op feestdagen.
- Naast de wettelijke 20 vakantiedagen krijg je bij ons 5 extra vakantiedagen per jaar.
- Een gezellige werksfeer inclusief vrijdagmiddagborrel in onze club! Werkzaamheden. 
- Je hebt zelf veel invloed. 
- Je werkt in een gelijkwaardig teamverband waarin iedereen zijn specialisatie heeft.
- Je hebt contact met alle afdelingen van Tuinmaximaal, waardoor je ook kennis zal vergaren over de structuur van Tuinmaximaal. 
- Beslissingen worden snel genomen - Je krijgt veel mee van het bedrijf aangezien je contact hebt met alle afdelingen. 
- Vrijwel alles wat je maakt wordt direct live gezet. 
- Ruim budget beschikbaar voor ontwikkeling van de e-commerce. 
- Het werken binnen een jong enthousiast bedrijf. 
- Je werkt binnen een snel groeiende onderneming. 
- Je maakt gebruik van de laatste technologieën. 
- Tuinmaximaal is zelf de opdrachtgever, dus geen uitgebreide uren verantwoordingen.

Functie-eisen:
- Je hebt een HBO ICT opleiding afgerond 
- Je hebt de drive om continu veranderingen door te voeren 
- Je wil jezelf blijven ontwikkelen

Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn?
Solliciteer direct en wellicht spreken we elkaar snel!