Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Servicespecialist WTB 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 2374 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.
De functie:
Voor de vestiging van onze klant in Den Bosch zoeken wij per direct een servicespecialist die zich gaat richten op het klantgericht en efficiënt afhandelen van aftersalesclaims en het verzorgen van trainingen aan klanten betreffende het gebruik  van de geleverde machine.
Functie-eisen:

  • We zoeken iemand met een afgeronde technische opleiding  op MTS/MBO niveau, het liefst werktuigbouwkunde
  • Deze opleiding dient aangevuld te zijn met opleidingen/cursussen richting de koudetechniek
  • Ook spreekt onze ideale kandidaat naast de Nederlandse taal ook de Duitse en Engelse
  • We zoeken iemand die zowel in de buiten- als binnendienst gewerkt heeft en dus het veld kent, bijvoorbeeld als elektromonteur gewerkt heeft en kennis heeft van besturingssystemen, maar die ook de ervaring heeft met de klantcontacten, het oplossen en terugdringen van problematiek of geavanceerde issues in bijvoorbeeld een rol als projectleider.
  • Iemand met kennis van installatietechniek, werktuigbouwkunde en koudetechniek en met name compressoren en componenten
  • Eigenschappen: communicatief vaardig, stressbestendig, klantgericht

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.