Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Servicemonteur liften en transportsystemen 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 846 keren bekeken
Vacature omschrijving

Overzicht

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een wereldwijde speler op het gebied van liften en logistieke installaties. Met standplaats Den Bosch is onze opdrachtgever actief in de hele Benelux. Speerpunten voor deze opdrachtgever zijn kwaliteitsbewust werken en gericht zijn op het leveren van uitstekende service.

De functie:

Een servicemonteur voor deze opdrachtgever voert zijn werkzaamheden zelfstandig uit, zowel aan liftsystemen als aan transportinstallaties. De opdrachtgever heeft werklocaties binnen de Benelux. Kwaliteit en het leveren van service staan bij jou hoog in het vaandel als visitekaartje van de opdrachtgever.

Je gaat preventieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de liften en transportsystemen, en indien nodig voer je kleine reparaties uit. Je werkzaamheden voer je uit vanuit de informatie vanuit je tablet, jouw administratie verwerk je ook hierin. Je bent zelf verantwoordelijk voor de staat waarin de installaties die aan jou toegewezen zijn zich bevinden. Je hebt je antenne uitstaan en wanneer je kansen ziet voor nieuwe projecten of servicecontracten breng je deze onder de aandacht binnen het bedrijf. Deelname aan de storingsdienst wordt van je verwacht.

Functie eisen

  • Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding MBO/LTS/MTS richting Elektrotechniek of Mechatronica
  • Wanneer je over zowel VCA als NEN3140 beschikt krijg je zeker voorrang op andere kandidaten die dit niet hebben
  • Je hebt kennis van hydrauliek
  • Je hebt een flexibele werkhouding richting zowel werktijden als werkzaamheden
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Aangezien je het visitekaartje voor de klant bent, ben je representatief in je communicatie

Over TSD

TSD Groep is bemiddelaar van professionals in de techniek. We matchen op werkplezier én werkprestaties. Zo leveren we meer- waarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus.