Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Serviceadviseur Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 996 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij nou die enthousiaste service adviseur die wij zoeken? En heb je altijd al willen werken in de Autobranche?

Klantvriendelijke en commerciële service adviseur M/V

Functie omschrijving
Je bent als service adviseur het aanspreekpunt voor de klant die zijn of haar auto komt brengen of ophalen voor reparatie en onderhoud. Je bent ook de medewerker die de klant gastvrij ontvangt met oprechte aandacht en een kopje koffie als je collega's van verkoop in gesprek zijn. Je bent vooral actief met het plannen van werkzaamheden en het aanmaken en beheren van werkorders. Het is jouw verantwoordelijkheid en uitdaging dat het proces van ontvangen, informeren en adviseren van de klanten optimaal verloopt. Daarnaast zorg je voor een actueel en tevreden relatienetwerk.

Wat vragen wij
Voor deze prachtige functie zoeken wij een communicatief sterke en klantgerichte kandidaat met een stevige persoonlijkheid en minimaal mbo+ werk- en denkniveau.. Als service adviseur heb je gastvrijheid in je bloed zitten. Daarnaast heb je affiniteit met automotive en techniek. Je beschikt over minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je kunt je goed inleven in de behoeften en verwachtingen van klanten en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden voor ontwikkeling. Je hebt een winnaarsmentaliteit.

Wat bieden wij
Naast een aantrekkelijk salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze organisatie volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Is dit jouw ideale nieuwe baan? Mail dan jouw cv en motivatie naar eindhoven@flexibility.nl., ter attentie van Pleun Geerts van Flexibility. Voor meer informatie over de functie en de organisatie bel je: 06-11167420