Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Service- en onderhoudsmonteur in omgeving 's-Hertogenbosch gezocht! 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 2244 keren bekeken
Vacature omschrijving

Uw werkzaamheden:

Voor onze afdeling Service- en Onderhoud zijn wij op zoek naar een service- en Onderhoudsmonteur op het gebied van pompinstallaties. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan met name schoon-en afvalwater installaties in Zuid Nederland. De werkzaamheden zijn gebaseerd op zowel elektrisch als op werktuigbouwkundig gebied. In deze functie beschik je over een eigen volledig ingerichte servicewagen.

Uw profiel:

  • Wij zoeken enthousiaste kandidaten met (v)mbo opleiding richting werktuigbouw (met affiniteit met elektrotechniek) of elektrotechniek of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit.
  • U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. U beheerst de Nederlandse taal.
  • U bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA diploma. Verder bent u bereid tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

 Wat bieden wij:

U kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten. Wij werken project georiënteerde en zijn klantgericht. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (Klein Metaal).

Ben jij op zoek naar een leuke baan én is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer snel via solliciteren@iptechniek.com of bel naar onze vestiging. 040-8200305.