Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

SENIOR WERKVOORBEREIDER 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eersel 1095 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vanwege de groei van onze activiteiten is Mansveld Combinatiebouw, een in Eersel gevestigd familiebedrijf met een grote diversiteit aan projecten en klanten, op zoek naar een senior Werkvoorbereider.
 
Mansveld Combinatiebouw is:
specialist op het gebied van schakel- en besturingspanelen. Door onze brede expertise in industriële automatisering realiseren we tal van projecten van ontwerp tot en met uitvoering, van eenvoudig tot zeer complex.
 
Naast een hecht team van zeer ervaren en hoog gekwalificeerde medewerkers beschikken we over een compleet ingerichte werkplaats voor het bouwen van schakel- en verdeelinrichtingen, besturingspanelen, machinebekabeling en kabelassemblage.
 
Wat maakt deze vacature zo interessant voor jou? Als Werkvoorbereider:
ben je de spil in uitdagende projecten waarin paneelbouw, besturingstechnieken en industriële automatisering centraal staan. Op basis van  jouw kennis en ervaring op deze gebieden zorg je zelfstandig voor het calculeren, engineeren, tekenen en voorbereiden van besturingskasten en schakel- en verdeelinrichtingen. Dit alles met het doel zoveel mogelijk opdrachten uit te kunnen voeren tegen een marktconforme prijs, juiste tijdsnormen en een goede prijsstelling van materiaal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opname en afwikkeling van meer- en minderwerken. En door jouw leidinggevende capaciteiten, jouw uitgebreide technische kennis en gestructureerde werken ben je bovendien in staat om een jong en ambitieus team aan te sturen en te helpen ontwikkelen.
 
Wat verwachten wij van jou? Je hebt:
minimaal de beschikking over een afgeronde MBO-4 opleiding Elektrotechniek / Mechatronica , maar door jouw kennis en ervaring van minimaal 5 jaar in soortgelijke functie en werkomgeving functioneer je in feite op HBO-niveau. Goed plannen en organiseren zijn een tweede natuur voor je. Je kunt zelfstandig werken, maar functioneert tegelijkertijd uitstekend in teamverband. Daarnaast ben je flexibel, klant- en oplossingsgericht, communicatief vaardig en weet je mensen te enthousiasmeren. Mede door jouw uitstekende digitale vaardigheden ben je goed bekend met het tekenpakket E-plan.
 
Wat mag je van Mansveld Combinatiebouw als werkgever verwachten? Je krijgt:

  • een uitstekend salaris met aantrekkelijke overwerktoeslagen;
  • ieder jaar 25 verlofdagen en 13 opgebouwde adv-dagen;
  • een Pensioenregeling conform de cao Technisch Installatiebedrijf;
  • in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie om een samenwerking voor onbepaalde tijd aan te gaan;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke kortingen op persoonlijke verzekeringen en de aanschaf van installatiematerialen;
  • persoonlijke loopbaanbegeleiding met de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
  • te maken met een gerenommeerd en authentiek familiebedrijf met een sterk gevoel van trots en betrokkenheid, dat dagelijks betekenis geeft aan tal van technische expertises;
  • te maken met een werkomgeving waarin plezier maken ook erg belangrijk is.

 
Interesse in of vragen over deze vacature?
Aarzel niet en neem direct contact op met onze bedrijfsleider Tom Staals. Je kunt hem telefonisch bereiken via 0497-530530. Een e-mail sturen kan ook naar: t.staals@combinatiebouw.nl. Als je wilt solliciteren op deze vacature ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv vóór 17 oktober 2018. Tom neemt dan direct persoonlijk contact met je op.