Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Sales support medewerker 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 197 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als lid van het sales support team ondersteun je in de verkoop. Jij hebt daarbij met je collega's de regie in het proces van order tot levering. Samen ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de order, het inplannen voor de productie én het regelen van het tranport. Het is daarbij de uitdaging om telkens de meest passende manier te vinden om de te produceren goederen volgens afspraak bij de klant te leveren.

In jouw specifieke rol begeleid je de orderstroom voor de export van het verpakt product. Je coordineert het zee transport van fabriek tot plaats van bestemming. De administratie van de benodigde exportdocumenten is aan jou toevertrouwd. Je zorgt ervoor dat ze voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgevingen en op tijd geregeld zijn.

Voor deze functie beschik jij over een MBO werk/denkniveau bereikt door een afgeronde opleiding richting logistiek of economie aangevuld van relevante opleidingen en trainingen. Je hebt ervaring met exportdocumenten en logistieke werkzaamheden binnen een productie omgeving. Je communiceert helder, bent doortastend, beschikt over commercieel inzicht en hebt een klantvriendelijke houding. Gestructureerd en accuraat werken in een dynamische omgeving is jou niet vreemd.

Voldoe jij aan het profiel wat onze opdrachtgever schetst? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift én heb je ervaring met ERP systemen, dan komen wij graag met je in contact!