Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Sales Support Medewerker Export - vaste baan 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 539 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ter versterking van de afdeling Sales Support zijn wij voor de locatie in Helmond op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega:

Sales Support Medewerker Export
Krachtig in klantbenadering, planning en export

Als lid van het sales support team ondersteun je de verkoop. Jij hebt daarbij met je collega’s de regie in het proces van order tot levering. Samen ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de order, het inplannen voor de productie en het regelen van het transport. Het is daarbij de uitdaging om telkens de meest passende manier te vinden om de te produceren goederen volgens afspraak bij de klant te leveren.
In jouw specifieke rol begeleid je de orderstroom voor de export van ons verpakt product (buiten EU). Je coördineert het (zee)transport van fabriek tot plaats van bestemming. De administratie van de benodigde exportdocumenten is aan jou toevertrouwd. Je zorgt ervoor dat ze voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgevingen en op tijd geregeld zijn.

Je bewaakt het procesverloop en houdt overzicht ten aanzien van alle exportorders, ook van de buitenlandse bedrijven. Uiteraard communiceer je frequent met klant of agent. Elk teamlid is specialist in bepaalde deeltaken, werkzaamheden zijn overdraagbaar.

Het betreft een fulltime functie op basis van Werving & Selectie. Je krijgt dus direct een contract bij de opdrachtgever.

Heb je interesse of wellicht nog vragen? Neem dan contact op met Renée van de Sande via 06-53697437 of renee.van.de.sande@adecco.nl


Waar ga je werken?

Een internationaal bedrijf met de hoofdlocatie in Helmond. Een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en waar samen hard wordt gewerkt. Iedereen is trots op het bedrijf en de producten die er worden gemaakt. Een organisatie met aandacht voor het personeel en die open staan voor veranderingen.

Wat vragen wij?

Graag zien we het volgende terug in een kandidaat:
MBO+ werk- en denkniveau bereikt door een afgeronde MBO opleiding richting logistiek of economie, aangevuld met relevante opleidingen en trainingen
Ervaring met exportdocumenten (o.a. douane, vergunningen, Fyto Sanitair)
Commercieel inzicht en een klantvriendelijke houding
Doortastend, pro actief en gedisciplineerd
Communiceert helder en duidelijk en treedt krachtig en overtuigend op
Werkt nauwkeurig en gestructureerd in een dynamische omgeving
Beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
Ervaring met MS Office en ERP systemen

Wat kun je van ons verwachten?
Werken bij deze organisatie betekent dat je hart hebt voor datgene wat je doet, je van aanpakken weet en een teamspeler bent. Je kunt snel schakelen zonder dat het ten koste gaat van je nauwkeurigheid. Je communiceert gemakkelijk en vlot en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Goede arbeidsvoorwaarden inclusief een marktconform salaris
Minimaal 24 vakantiedagen en 3.5 ADV dagen
Een prettige sfeer binnen een sterk groeiende bedrijf, waar persoonlijke aandacht is voor het personeel. Een organisatie waar onderling goed en prettig met elkaar wordt samengewerkt
Een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten.