Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Sales Engineer 33 - 40+ uur vacature

Commercieel/ Verkoop Someren 1214 keren bekeken
Vacature omschrijving

KOAT in Someren is een machinefabriek die sinds 1991 actief is in het ontwikkelen en produceren van toepassingen voor intern transport en oogstverwerkingsmachines binnen de glastuinbouw. Denk daarbij aan positioneringsystemen, robotsystemen en AGV-oplossingen.

KOAT is sinds enige tijd (ook internationaal) behoorlijk aan de weg aan het timmeren en zoekt ter uitbreiding van het team een:

SALES ENGINEER

Functie omschrijving:
In deze veelzijdige functie ga je in eerste instantie werken aan het opzetten van een werkmethode waarmee de sales activiteiten nog efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Vervolgens is het de bedoeling dat je doorgroeit naar zelfstandig opererend sales engineer. In die functie, bezoek en adviseer je klanten, maak je plannen voor een efficiënte inrichting van verwerkingsruimtes en je stelt kostprijscalculaties en offertes op. Tot slot houdt je je samen met je collega’s bezig met andere commerciële activiteiten, zoals bijvoorbeeld beursdeelnames. Je rapporteert aan de sales manager.

Kennis/eigenschappen: 

  • HBO, affiniteit met techniek en commercie
  • Commerciële zelfstarter, die gewend is te communiceren op alle niveaus
  • Enige ervaring is een pré. Ambitieuze starters vragen wij ook te reageren!
  • Excellent in AutoCAD en MS Excel
  • Je vind het leuk om te reizen (wereldwijd)
  • Goede beheersing van de moderne talen
  • No-nonsense, hands-on mentaliteit


Wat bieden wij?
KOAT beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!
Binnen KOAT heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega’s te halen. De ontwikkelingen binnen KOAT richten zich op het standaardiseren van machinedelen, -elektra en -software.
Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie. Wij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

Soort dienstverband: Voltijd

Heb jij interesse in deze functie bij KOAT? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona van Otterdijk, via +31(0)493 496130. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: pz@koat.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld