Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Salaris- en Personeelsadministrateur 25 - 32 uur vacature

Administratie Eindhoven 158 keren bekeken
Vacature omschrijving

Bedrijfsomschrijving

 

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zoeken we een salarisadministrateur. Je komt te werken binnen een sterk groeiend familiebedrijf waar je een leuke baan wordt geboden in een gezellig en informeel team waar jij oprecht het verschil kunt gaan maken. Op dit moment heeft onze opdrachtgever circa 300 werknemers in Nederland. 

Functieomschrijving

 

Wat ga je doen?

Naast dat je voor de vier wekelijkse salarisrun verantwoordelijk bent, ben je ook verantwoordelijk voor mutaties die betrekking hebben op de salarisverwerking. 

Zo ben je verantwoordelijk voor de juiste toepassing van de arbeidsvoorwaarden, de geldende cao Beroepsgoederenvervoer en overige wettelijke regelingen.

Onze opdrachtgever staat aan het begin van een professionaliseringsslag. Je krijgt de kans om mee te denken met de implementatie van een nieuw urenregistratie systeem.

Daarnaast wordt er gevraagd of je wil assisteren voor correcte afdrachten aan diverse instanties, zorg dragen voor aan- en afmeldingen van personeel bij de juiste instanties, controleren van nota's en het verwerken van urenregistraties. 

Functie-eisen

 

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die over uitgebreide kennis van de loon- en salarisadministratie beschikt. Een afgeronde praktijkdiploma loonadministratie is dan ook een grote pre. Het betreft een functie waar je HBO denk niveau voor nodig hebt. Het is een pre (geen eis) dat je ervaring hebt met het salarisprogramma van Reat (Youforce) en Yoursoft salaris voorloop pakket. Daarnaast is het belangrijk dat je goede kennis hebt van Excel.

Arbeidsvoorwaarden

 

  • Het betreft een parttime functie voor 24 tot 28 uur in de week. 

Sollicitatieprocedure

 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Neem contact met ons op via 040 29 28 805 of via mail info@qudowerkt.nl