Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Roulerend shopmanager regio Eindhoven 25 - 32 uur vacature

Commercieel/ Verkoop Eindhoven 1535 keren bekeken
Vacature omschrijving

Work hard, shop harder? Weet jij al maanden van tevoren wat de mode gaat worden en volgen jouw vrienden jouw stijladvies blindelings? Ben jij die coach die een team kan inspireren en motiveren? Tijd om elkaar te leren kennen!

 

Wat ga je doen

Bij Shoeby is winkelbeleving key. Als Shopmanager geef je samen met je team, een gezicht,
een vriendelijk gezicht. Service met een hoofdletter ‘S’ vind je belangrijk en je neemt in álles het voortouw. 
Je zorgt dat jouw team zich kan ontwikkelen, je helpt ze groeien. Jij bent een motivator die op een creatieve manier omgaat met kansen en uitdagingen om de winkel lokaal op de kaart te zetten. Jij styled je klant van top tot teen en jij bent pas happy als de klant met een big smile de winkel verlaat.

Wie ben jij

Mode is ‘jouw ding’ Je bent gastvrij, staat voor je team en je klanten klaar. Met je uitstekende gevoel voor fashion en styling ben je inspirerend voor anderen. Je bent Eager to learn, je toont inzet en wijkt niet voor uitdagingen. Je bent ondernemend, creatief en bent altijd op zoek naar commerciële kansen. Van modeshow tot VIP-avond, van kinderfeest tot social media activiteiten. Je communiceert graag en prettig, het is een feestje om bij jou in de buurt te zijn. Je bent een leading team player met een luisterend oor. Verder heb je aantoonbare leidinggevende ervaring en ben je bereid om te rouleren naar verschillende winkels.

Wat bieden wij

Shoeby investeert in jou! Wij zorgen samen voor het ideale verloop van jouw carrière. En als je daar nog een beetje kennis voor nodig hebt? Daar hebben wij onze eigen Shoeby Academy voor. Monthly payday. Was het een goede maand? Bonus! Was het een goed jaar? Nog meer bonus! Lucky you, shoppen wordt nog leuker want je krijgt korting op al je aankopen bij Shoeby!

Denk je hey dit ben ik, dit wil ik? Snappen wij! Solliciteer snel en verras ons met jouw CV met motivatie.