Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Reparatiemonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek Breda 463 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van rolcontainers. Het bedrijf is begonnen als familiebedrijf en is dat gebleven, al zijn ze uitgebreid inmiddels. Zij doen alles op het gebied van de rolcontainers. Bijvoorbeeld: zij produceren en onderhouden ze en indien nodig voeren zij reparaties of modificaties uit. Dit is slechts een greep uit de activiteiten van dit dynamische bedrijf!

De functie:

Je gaat werken op de reparatie afdeling. De reparaties kunnen bijvoorbeeld inhouden dat je gaat richten, wieltjes gaat vervangen of enig laswerk zult gaan verrichten. Voor deze functie is de vooropleiding niet per sé relevant, het is mooi meegenomen maar ervaring is belangrijker. De functie is bij goed functioneren voor langere tijd. In- of externe opleidingsmogelijkheden zijn eventueel aanwezig.

Wij zoeken iemand die:

  • Nauwkeurig te werk gaat
  • Zelfstandig kan werken, zonder continue begeleiding
  • Nederlands en / of Engels spreekt
  • Ervaring heeft met laswerkzaamheden
  • Ervaring heeft met montage werkzaamheden.

Over TSD:

TSD Groep is bemiddelaar van professionals in de techniek. We matchen op werkplezier én werkprestaties. Zo leveren we meerwaarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus.