Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Projectleider Nieuwbouw 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 707 keren bekeken
Vacature omschrijving

Maak jij de vertaalslag van idee naar realisatie?


Jouw uitdaging


Als Projectleider bij Ballast Nedam Zuid werk je in een uitdagende en ambitieuze omgeving. Je zorgt ervoor dat (complexe) bouwprojecten binnen de vastgestelde randvoorwaarden worden ontwikkeld en gerealiseerd. Je stuurt en bewaakt het dagelijkse proces en bent hier verantwoordelijk voor. Het project realiseer je uiteraard met je eigen bouwteam maar ook met opdrachtgever, leveranciers en eventueel overheidsinstanties met betrekking tot bouwvoorschriften, vergunningen, ed. Je bent het gezicht van Ballast Nedam Zuid naar de klant en externe partijen. Als gedegen projectleider houd jij de financiële scope in de gaten, zorg je voor de juiste verslaglegging, maar borg je ook de kwaliteit en bewaak je veiligheids- en gezondheidsnormen. Je rapporteert aan de hoofd realisatie binnen Ballast Nedam Zuid.


Jouw profiel

 

  • Je hebt minimaal HBO Bouwkunde afgerond en 10 jaar ervaring in woning- en/of utiliteitsbouw (als werkvoorbereider / uitvoerder / projectleider);
  • Je hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan bij een kleine of middelgrote bouwkundige aannemer;
  • Je bent communicatief vaardig, duidelijk, standvastig, een commerciële drive en beschikt over overtuigingskracht en veerkracht;
  • Je bent een inspirerend leidinggevende en beschikt over veel overtuigingskracht en veerkracht;
  • Je hebt een ondernemende en onderzoekende instelling en bent initiatiefrijk;
  • Je woont in regio Eindhoven;
  • Je komt in dienst bij Ballast Nedam Zuid


Wij bieden


Onze mensen zijn de belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging biedt Ballast Nedam een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving. Daarbij staan onze gedeelde normen en waarden, hoe gaan we om met elkaar, de omgeving en onze klanten, centraal.
Wij bieden een uitdagende fulltime functie in een dynamische, soms hectische, omgeving. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en beschikken wij over een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Ballast Nedam Zuid


Ballast Nedam Zuid is een gerenommeerd, regionaal bouwbedrijf dat onderdeel is van het nationale Ballast Nedam en het internationale Renaissance Construction, met als werkgebied Noord-Brabant. De focus van de regio Zuid ligt op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Beiden binnen zowel de woningbouw als utiliteitsbouw. Kenmerkend zijn de korte lijnen gecombineerd met een Brabantse gemoedelijkheid.


Wij kijken uit naar jouw reactie!