Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Projectleider Bodembescherming 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 2318 keren bekeken
Vacature omschrijving

SFA-Testsystemen is een internationaal erkende en opererende organisatie. De laatste jaren heeft SFA-Testsystemen zich ontwikkeld als “totaal-ontzorger” op gebied van Legal Inspections. Binnen het vakgebied van Controle, Inspecties & Keuringen bedienen we onze klanten met ca. 20 enthousiaste en gedreven medewerkers.  Ons ruime klantenbestand varieert van kleine zelfstandig ondernemers tot zeer grote multinationals in vrijwel alle bedrijfstakken, met nadruk op: tankstations, oliemaatschappijen, (petro)-chemische industrie, voedingsmiddelenindustrie, defensie, recycling en afvalverwerking. 
Onze organisatie met hoofdkantoor in Eindhoven en nevenvestigingen in Rotterdam en Münster, maakt een explosieve  groei door zowel in Nederland als in België, Luxemburg  en Duitsland. Vanwege deze ontwikkelingen zijn wij voor de regio Rotterdam per direct op zoek naar een:

Projectleider Bodembescherming

Je hebt ervaring met bodembescherming en organiseren? Plannen en samenwerken gaat je goed af? Je vindt het leuk om in de wereld van de grote chemische en petrochemische industrie te werken? Dan ben jij de ideale projectleider die wij zoeken! Als projectleider geef jij sturing aan de grotere inspectie- en adviesprojecten op gebied van bodembescherming. Je werkt meestal op locatie bij onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam. Je coördineert de inspectiewerkzaamheden van bodembeschermende voorzieningen zoals vloeistofdichte vloeren, verhardingen en bedrijfsriolering. Je draagt zorgt voor de juiste kwaliteit van de werkzaamheden die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Je maakt planningen en stuurt een team aan waar ook onderaannemers deel van uit kunnen maken. Je communiceert en stemt rechtstreeks af met onze opdrachtgever. De administratie die bij een project hoort is bij jou in goede handen. Wij stellen een hands on mentaliteit zeer op prijs. Wanneer nodig steek je zelf ook je handen uit de mouwen.

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen stellen we geen hele hoge eisen. Wel vinden we het prettig als je enige ervaring hebt met het werken in de chemische en petro-chemische industrie. Daarnaast vragen we dat je:

 • Proactief bent en zelfstandig kunt werken;
 • beschikt over sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk als mondeling);
 • overweg kunt met MS Office (Word, Excel en Powerpoint);
 • graag samenwerkt en open staat voor input vanuit je omgeving.

Als je beschikt over de fijne kneepjes van het vak en de benodigde technische know-how is dat mooi mee genomen. Anders voorzien wij in een opleidingstraject om de benodigde “skills” bij te brengen.

Wij bieden:

 • Een organisatie waarin je je snel thuis zult voelen;
 • een leuke baan binnen een informeel en sterk groeiend bedrijf
 • opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een goed salaris;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
   

Sollicitatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Franssen. Te bereiken op
telefoonnummer 040-2487015.Uw sollicitatie zien wij graag schriftelijk of per e-mail tegemoet.