Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Een onderneming starten als 50-plusser: waarom eigenlijk niet?


Zonder werk komen te zitten is één ding, maar als je 50-plus bent is het vaak nog eens extra lastig om weer aan de bak te komen. Om die jarenlange opgedane werkervaring thuis op de bank te laten zitten is bovendien ontzettend zonde. Precies daarom is er het project SAMEN ONDERNEMEN, die deze leeftijdsgroep helpt door ze een eigen of gezamenlijke onderneming te laten starten.

De mogelijkheden van Samen Ondernemen
Samen met andere aanstaande ondernemers in dezelfde leeftijdscategorie maak je kennis met de nieuwste methodieken, ontwikkel je een eigen businessmodel en ga je aan de slag met het starten van je eigen of gezamenlijke coöperatieve onderneming.

Steuntje in de rug
En waarom ook eigenlijk niet? Het begin is misschien lastig, maar dat is precies waar SAMEN ONDERNEMEN inspringt. Samen met een aantal andere partners, zoals Stichting Zilvervloot, de Gemeente Eindhoven, het Fontys Centrum Voor Ondernemerschap en de bevlogen coaches van Evolution-Together en Ontdek jouw Talent, biedt SAMEN ONDERNEMEN een intensief programma aan van een jaar dat aanstaande ondernemers nét dat extra steuntje in de rug geeft om een eigen onderneming te starten.

Informatiebijeenkomst
Leren van elkaar, door elkaar en zorgen dat waardevolle ervaring en kennis weer ten volle benut kunnen worden: dat is wat SAMEN ONDERNEMEN wil bereiken.
Elke vrijdag van 10:00-11:00 uur is er een informatiebijeenkomst, in het kantoor van Stichting Sinds 1965 Stadhuisplein 6 Eindhoven.
Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Sinds 1965.