Dé vacaturesite
van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Programmeur / Werkvoorbereider Verspanen 33 - 40+ uur vacature

Techniek Riethoven 3083 keren bekeken
Vacature omschrijving

“Aan het roer staan om kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen laten vervaardigen.”

Programmeur / Werkvoorbereider Verspanen
Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrootte series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische- en elektronica-industrie. Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Om de sterke groei in goede banen te leiden, zoeken we een programmeur/werkvoorbereider verspanen voor het bedrijfsbureau om samen met ons team van 50 medewerkers, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec. 

Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen op je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken….
Iemand die de werkvoorbereiding en het programmeren van eenvoudige en gecompliceerde producten op zich neemt. Samen met verkoop zoek je de optimale oplossing. Iemand die de verkooporders omzet in productieopdrachten met alle bijbehorende informatie, onder andere opspanmethodes, mallen, programma’s tekeningen en productiemethodieken. Iemand die aan de hand van tekeningen bepaald hoe producten gerealiseerd kunnen worden conform de eisen. De producten uitwerkt, het juiste materiaal en de juiste machine en de bewerkingsvolgorde bepaald, de benodigde mallen en spanmiddelen vaststelt. Zorgdraagt voor de programma’s waarmee de producten efficiënt en conform de gestelde eisen binnen de door jou opgesteld planning kunnen worden gerealiseerd. Het meedenken over maakbaarheid, efficiëntere en kwalitatieve verbeteringen zijn je tweede natuur. Jij weet hoe je activiteiten in de juiste volgorde en tijd kan plaatsen, en realistische kostenramingen en planningen op kan stellen waarmee de productie uit de voeten kan Nieuwe kennis en informatie zet jij snel en goed in en komt zelf met plannen en voorstellen. En die de contactpersoon met de klant is voor technische vragen.

Ben jij iemand die:

  • Een MBO opleiding metaalbewerken of werktuigbouwkunde heeft
  • Kennis heeft van verspanen, de gereedschappen, het te bewerken materiaal en de eigenschappen daarvan.
  • Kennis heeft van Cad/Cam systemen, EdgeCam is ene pré.
  • Ervaring heeft in een soortgelijke functie of daarin opgeleid wil worden
  • Jij bent: resultaatgericht, nauwkeurig, doorzetter, communicatief en werkt graag samen.


Wat kunnen wij je bieden:

  • Een zelfstandige functie , met veel vrijheid en inspraak op jouw vakgebied;
  • Je kreegt een marktconforme beloning volgens de CAO metaalbedrijf;
  • We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied


Spreekt je dit aan?
Als de vacature je aanspreekt en je de vragen met een ”ja “ meent te kunnen beantwoorden, nodigen we je uit om te solliciteren. We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien.