Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Process Improvement Engineer 33 - 40+ uur vacature

Techniek Bakel 2400 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.

De functie:
Voor de vestiging van onze klant in Bakel zijn wij op zoek naar een Process Improvement Engineer voor de ontwikkeling, implementatie, het onderhoud en de verbetering van de Supply Chainprocessen van de klant om zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen assembleren.
Klinkt mooi toch? Maar wat ga je dan écht doen?
Het Lean verbeterprogramma ga je mee verder opzetten en er invulling aan geven. Ook draag je verantwoordelijkheid voor de opstelling, het beheer en de continue verbetering van processen binnen de Supply Chain en de processen daaraan gelinkt. Jouw bijdrage aan het team is dat door jou de doorlooptijd, de kwaliteit en kosten verbetert zullen worden. Je draagt er zorg voor dat er gedegen communicatie over de projecten wordt gevoerd, zowel binnen de Supply Chain als met de productieafdeling. Daarnaast stel je rapportages en KPI’s op en beheer je deze. Voor meer informatie betreffende de functie inhoud kun je contact opnemen met onze accountmanagers of meteen solliciteren zodat het eventueel in je gesprek besproken wordt.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO/WO niveau richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde
  • Ruime, aantoonbare ervaring binnen de Supply Chain en betreffende het invoeren van verbeterprojecten en kunt vanuit je eigen kracht die verbeteringen teweeg brengen
  • Je hebt affiniteit met Lean methodieken en het liefst een Green-/Blackbelt achtergrond
  • Eigenschappen: daadkrachtig, neemt initiatief, bent hands-on, kunt mensen motiveren en stimuleren

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.

Interesse?
Stuur je cv naar hrm@tsdgroep.nl of klik op de ‘Direct solliciteren’ button