Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Procesoperator 33 - 40+ uur vacature

Techniek Helmond 1122 keren bekeken
Vacature omschrijving

Procesoperator

De functie:
Wena is per direct op zoek naar operators met ervaring in de procesindustrie in de omgeving van Helmond.  Ben jij iemand die ervaring heeft met chemische processen en zich wilt specialiseren in een nieuwe tak van sport? Lees dan snel verder!

Wat kun je verwachten:
Dit bedrijf groeit constant en realiseert zich dat kandidaten opzoek zijn naar een functie voor de lange termijn. Vandaar dat medewerkers die inzet tonen, collegiaal zijn en hun werk naar behoren uitvoeren van harte welkom zijn om hier lang te komen werken. Verder heerst er op de werkvloer een open, informele en prettige sfeer die resulteert in een zeer laag personeelsverloop.

Wat verwacht het bedrijf:
Het bedrijf verwacht  voor deze functie van proces operator een kandidaat met ervaring in de procesindustrie. Tevens zijn zaken als leergierigheid, wil om te werken en een gezonde dosis inzet een vanzelfsprekendheid.

Verder is het van belang dat je je in het volgende kunt vinden:

  • Nederlands sprekend ;
  • Bereidheid tot werken in de verschoven diensten;
  • Bereidheid tot het halen van een heftruckcertificaat (als je deze al hebt, is een pré);
  • Je hebt interesse in techniek en machines;
  • Hebt een positieve instelling;
  • Woonachtig in de omgeving van Helmond


Waar kom je te werken?
Indien je bij dit bedrijf start, kom je te werken in een prettige, informele organisatie waar ambitie wordt gestimuleerd. Wil jij graag het onderste uit de kan halen? Dan krijg je hier de kans om door te groeien! Diverse niveaus van operators worden hier aangeboden en zijn allen beschikbaar voor medewerkers door middel van interne scholingstrajecten. Volop kans om jezelf te ontwikkelen dus.

Geïnteresseerd in de functie?
Ben jij na het lezen van deze vacature geïnteresseerd geraakt en denk je dat jij de persoon bent die wij zoeken? Mail dan nu jouw CV naar wieke@wenabv.com o.v.v. Wieke Weert en laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent. Uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken op: 0492-507979 en via whatsapp op: 06-46123820. Tot snel!